Sådan Køber Du En Billet Til OL I London

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du En Billet Til OL I London
Sådan Køber Du En Billet Til OL I London

Video: Sådan Køber Du En Billet Til OL I London

Video: Город Барселона. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2022, December
Anonim

I sommeren 2012, den 27. juli, i hovedstaden i Storbritannien, London, finder åbningen af ​​de olympiske sommerlege sted, som i den moderne version afholdes for 30. gang. Det er også bemærkelsesværdigt, at London er den eneste by, der er vært for OL for tredje gang. Naturligvis planlægger russiske fans at deltage i denne livlige sportsbegivenhed. Du kan købe en billet til OL i London fra ethvert sted med internetadgang.

Sådan køber du en billet til OL i London 2012
Sådan køber du en billet til OL i London 2012

Instruktioner

Trin 1

Allerede i april begyndte salget af billetter til OL i London for indbyggere i Rusland. De sælges til officielle priser i gratis salg på hjemmesiden for firmaet Kassir.ru, som er en registreret billetagent til OL i London. Ved at købe billetter gennem dette firma forsikrer du dig mod økonomiske risici og køb af falske billetter.

Trin 2

Læs vilkårene og betingelserne for køb og levering af billetter på Kassir.ru-selskabets hjemmeside. Du kan også kontakte firmaets repræsentationskontorer med disse spørgsmål: i Moskva - på telefon +7 (495) 730-730-0, i Skt. Petersborg - +7 (812) 703-40-40. Virksomheden lover, at dets repræsentationskontorer i den nærmeste fremtid også vil blive åbnet i mange andre russiske byer.

Trin 3

Bemærk, at arrangørerne af OL har begrænset antallet af billetter, som en person kan købe, til 49. Det mindste beløb, du kan betale for at deltage i en sportsbegivenhed, er 1200 rubler. Gå til webstedet, tilmeld dig det med din e-mail-adresse og adgangskode. Afgiv derefter en ordre ved at vælge konkurrencen, dens type og dato i det relevante vindue. En kuponreservation foretages i dit navn.

Trin 4

Du kan betale for kuponen på hjemmesiden ved hjælp af et VISA-bankkort eller kontant. I Moskva modtager du pengene til kuponen på adressen Leningradsky Prospect, 37, bldg. 9, under. 3, 2. sal, telefon +7 (495) 730-730-0; i Skt. Petersborg - Bolshoi Sampsonievsky pr., 7, telefon +7 (812) 703-40-40. Hvis du bor i en anden by, skal du betale for kuponen ved bankoverførsel i henhold til kvitteringen, som sendes til den e-mail-adresse, der er angivet under tilmeldingen. Betalte kuponer kan kun modtages i Moskva og Skt. Petersborg på ovenstående adresser.

Trin 5

Ved ankomsten til London mellem 15. juli 2012 og 12. august 2012 kan du bytte din kupon til den originale billet på vekselkontoret. I dette tilfælde skal du fremvise et pas, der bekræfter din identitet. Kuponen og pasoplysningerne skal stemme overens. Den nøjagtige adresse på vekselkontoret vil blive meddelt dig via e-mail efter betaling af kuponen.

Populær af emne.