Sådan Køber Du Billetter Til OL I London

Sådan Køber Du Billetter Til OL I London
Sådan Køber Du Billetter Til OL I London

Video: Sådan Køber Du Billetter Til OL I London

Video: Rowing Men's Lightweight Four u0026 Double Sculls Finals - London 2012 Olympics 2022, December
Anonim

London Olympiske Lege er en af ​​de lyseste sportsbegivenheder i sommeren 2012. Millioner af mennesker vil følge resultaterne fra fremragende atleter og heje på repræsentanterne for deres land. Og for at få endnu mere glæde af spillets skuespil kan du købe en billet og se dem direkte fra stadionernes tribuner.

Sådan køber du billetter til OL i London
Sådan køber du billetter til OL i London

Den sikreste måde at købe en gyldig billet til XXX Olympic Games er at kontakte den registrerede billetagent til arrangementet. I Rusland er det KASSIR RU-selskabet. For at gøre dette skal du besøge hendes hjemmeside og registrere der, sørg for at angive et rigtigt telefonnummer og e-mail-adresse.

Vælg derefter billetten til konkurrencen af ​​interesse i tabellen. Der foretages en kuponreservation i dit navn, som skal betales inden for 48 timer. Dette kan gøres direkte på hjemmesiden ved hjælp af et VIZA-bankkort, via postordre eller kontant, hvilket bringer penge til de adresser, der er angivet på hjemmesiden. Den betalte kupon skal fås ved salgssteder i Moskva og Skt. Petersborg. Deres adresser er også angivet på dette websted.

Antallet af billetter, som en person kan købe, er begrænset til 49. Og minimumsomkostningerne ved et pass er 1200 rubler. Jo tættere starten på OL er, jo mindre er chancerne for at få den eftertragtede billet.

Bemærk, at selve kuponen ikke giver dig ret til at deltage i De Olympiske Lege. Ved ankomsten til London skal den byttes mod en billet på et centralt vekselkontor. Dette er kun muligt, hvis du har et pas, der bekræfter din identitet.

Hvis du gik glip af at købe din billet fra en officiel billetagent, er der andre muligheder. For eksempel kan du købe en billet til de olympiske lege fra en rejsearrangør. Det inkluderer indkvartering, måltider og konkurrencegebyr. Eller prøv at købe et pas fra forhandlerne lige i London. Men i sidstnævnte tilfælde skal du betale for meget for det. Disse muligheder skal bruges meget omhyggeligt for ikke at blive bedraget.

Pas på et visum til Storbritannien på forhånd, uden hvilke russiske statsborgere ikke er tilladt der. For at undgå problemer med indrejse og spildte penge på billetter skal du begynde at udstede dem på forhånd, da det kan tage noget tid.

Populær af emne.