Sådan Køber Du Billetter Til Sochi-OL På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Billetter Til Sochi-OL På Internettet
Sådan Køber Du Billetter Til Sochi-OL På Internettet

Video: Sådan Køber Du Billetter Til Sochi-OL På Internettet

Video: Sochi Olympics 2014 Mens Downhill highlights day 2 2022, December
Anonim

Salget af billetter til de olympiske lege i Sochi begyndte den 7. februar 2013. I foråret og sommeren solgte organisationsudvalget de billigste billetter uden at specificere pladserne. Fra oktober 2013 er det muligt at købe billetter med pladser samt invitationer til åbningsceremonien for de olympiske vinterlege.

Sådan køber du billetter til Sochi-OL på Internettet
Sådan køber du billetter til Sochi-OL på Internettet

Hvor kan jeg købe en billet til OL?

Du kan købe en billet til sportsbegivenheder såvel som til de officielle begivenheder ved de olympiske vinterlege i Sochi på det officielle billetsalgswebsted. For at afgive en ordre skal du registrere dig. For at gøre dette skal du udfylde en formular, hvor du skal angive dit efternavn, fornavn, patronymic, pasoplysninger, telefonnummer til kontakt og e-mail-adresse. Du modtager en særlig kode til den, som giver dig mulighed for at fuldføre registreringen på internetportalen og købe billetter.

Hvordan køber jeg en billet til OL? Bestilling og levering

Efter at have modtaget og indtastet koden, bliver du en officiel bruger af webstedet. For at købe en billet skal du finde den tilsvarende underoverskrift i portalens overskrift. Ved at klikke på linket føres du til siden med tidsplanen for konkurrencen. Det viser navnene på sportsgrene, datoer og tidspunkter for begivenhederne og kategorierne af spillesteder. Når du har valgt den ønskede billet, skal du afgive en ordre.

Du kan kun betale for køb af en billet med et VISA-kort modtaget på Den Russiske Føderations område. Angiv nummeret såvel som den trecifrede kode, der findes bag på kortet, i ordreformularen. Dette giver dig mulighed for at debitere de penge, du har brug for fra din konto, og du kan betale for billetten. Derudover kan du bestille levering til stedet. For at bruge denne service skal du medtage din adresse, når du køber. Levering betales, så hvis du vil spare penge, kan du få en billet ved ankomsten til Sochi fra organisationsudvalget på den adresse, der vil blive angivet i det modtagne brev i bekræftelsen af ​​ordren.

Der er indført begrænsninger ved køb af billetter. For de mest populære sportsgrene - kunstskøjteløb og hockey kan du ikke købe mere end fire billetter pr. Person. Den samme regel gælder for invitationer til den officielle åbningsceremoni for XXII Olympiske vinterlege.

Sådan køber du en billet til de olympiske vinterlege i Sochi til en udlænding

Kun borgere i Den Russiske Føderation kan købe en billet ved hjælp af hjemmesiden. Alle andre bliver nødt til at købe dem gennem officielle akkrediterede agenturer. En liste over dem kan også findes på det officielle billetwebsted. Derudover kan billetter købes direkte før konkurrencen, i billetkontoret på de olympiske spillesteder eller i organisationsudvalget.

Populær af emne.