Sådan Køber Du Billetter Til Vinter-OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Billetter Til Vinter-OL I Sochi
Sådan Køber Du Billetter Til Vinter-OL I Sochi

Video: Sådan Køber Du Billetter Til Vinter-OL I Sochi

Video: BODIEV — Крузак 200 (ПРЕМЬЕРА КЛИПА) 2022, November
Anonim

Der er meget lidt tid tilbage til vinter-OL 2014 i Sochi, så de, der ønsker at deltage i denne farverige sportsbegivenhed, skal skynde sig at købe billetter, mens der er sådan en mulighed.

Sådan køber du billetter til vinter-OL i Sochi
Sådan køber du billetter til vinter-OL i Sochi

Sådan køber du billetter

I øjeblikket kan billetter til Sochi-OL købes på den officielle hjemmeside for vinter-OL 2014 såvel som i de største billetcentre i Sochi og Moskva. På internetportalen kan du gøre dig bekendt med placeringen af ​​de vigtigste billetcentre og billetkontorer, der åbner ved sportsfaciliteter tættere på starten af ​​legene.

Hvert land har officielle billetagenter, der er udpeget af den olympiske komité og handler i overensstemmelse med lokale love. Selv udenlandske statsborgere kan købe billetter fra dem. Den fulde liste over agenter er også offentliggjort på begivenhedens officielle hjemmeside.

For at give muligheden for at se de olympiske konkurrencer for så mange gæster som muligt, har organisationskomiteen sat grænser for antallet af købte billetter pr. Person. Begivenheder med høj efterspørgsel, herunder kunstskøjteløb, ishockey og åbningsceremonien for de Olympiske lege, har lov til at købe 4 billetter pr. Hånd, mens andre begivenheder kan købes med 8 billetter. Det samlede antal billetter til en ordre må ikke overstige 50.

Billetpriser

Den Internationale Olympiske Komité har godkendt udgifterne til billetter til alle typer konkurrencer. I gennemsnit svarer de til priserne på førende internationale og russiske sportsbegivenheder og overstiger ikke markant billetprisen for tidligere spil. Den fastsatte pris er endelig og inkluderer alle skatter med ret til at rejse på dagen for konkurrencen på den olympiske transport, der er angivet på billetten. For alle tilskuere er billetpriserne de samme. I overensstemmelse med de olympiske regler gives der ikke gratis billetter og rabatter.

Den mindste billetpris til konkurrencen, som vil blive afholdt i bjergklyngen, er 500 rubler, og i Pribrezhny en - 1000 rubler. De gennemsnitlige billetpriser for alle typer konkurrencer varierer fra 3.000 til 9.000 rubler. Billetter til åbnings- og afslutningsceremonierne til OL koster fra 4.500 rubler. De dyreste billetter til åbningsceremonien er kategori "A" og koster fra 50.000 rubler.

Betaling for billetter til begivenheden sker kun med Visa-kort som anerkendelse af virksomhedens mangeårige støtte til de Olympiske lege. Du kan få et sådant kort i næsten enhver bank. Du kan finde ud af mere information på Visa-betalingssystemets officielle hjemmeside.

Populær af emne.