Sådan Køber Du Billetter Til Euro

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Billetter Til Euro
Sådan Køber Du Billetter Til Euro

Video: Sådan Køber Du Billetter Til Euro

Video: Андрей Шевченко - как живет главный тренер сборной Украины и сколько он зарабатывает 2022, December
Anonim

Euro 2012 er det europæiske fodboldmesterskab, der afholdes sommeren 2012 i Polen og Ukraine. Turneringen deltager af 16 hold, herunder de nationale hold i Ukraine og Rusland. Og det første spil finder sted i den polske hovedstad den 8. juni.

Sådan køber du billetter til Euro 2012
Sådan køber du billetter til Euro 2012

Instruktioner

Trin 1

For at give alle muligheden for at besøge det europæiske mesterskab udgav UEFA-ledelsen billetter til salg næsten et år før turneringens start, som kunne købes efter først til mølle-princippet på foreningens officielle hjemmeside. Priserne for dem var afhængige af pladsen på stadionet og kampens kategori. Den billigste billet kostede 45 euro og den dyreste 600 euro. Fra den 10. april 2012 kan billetter dog ikke købes på denne måde. Men der er andre muligheder for at få den eftertragtede godtgørelse til mesterskabskampene.

Trin 2

Køb en billet i billetkontoret på stadionet, hvor mesterskabskampen finder sted. Efter afslutningen af ​​onlinesalg blev de resterende billetter udskrevet og sendt ud til billetkontorerne. En person kan maksimalt købe fire billetter pr. Kamp.

Trin 3

Køb en billet fra dem, der ikke er i stand til eller ikke vil med til spillet. Der kan være mange grunde til dette, for eksempel deltagelse i de sidste kampe for uønskede hold. Sådanne mennesker prøver at sælge billetter nær stadion eller billetkontorer inden kampen. Sandt nok er chancen for at få en billet på denne måde lille, da kun få mennesker ønsker at opgive muligheden for at komme til EM. Men der er stadig sådanne mennesker, og som regel bliver de mål for forhandlere og ikke almindelige fans.

Trin 4

Hvis du er klar til at få et kort for enhver pris, skal du kontakte forhandlere. Det er de mennesker, der køber et stort antal billetter til deres oprindelige pris, men sælger dem flere gange mere. En sådan storslået begivenhed som det europæiske fodboldmesterskab kan naturligvis ikke undvære en sådan forretning. Forhandlere tilbyder billetter i nærheden af ​​billetkontorer eller stadioner. Du kan også finde dem på Internettet. Prisen på en billet købt på denne måde øges normalt to til tre gange. Og tættere på starten af ​​mesterskabet kan der være endnu mere.

Populær af emne.