Hvem Er Førende I Det Russiske Fodboldmesterskab

Hvem Er Førende I Det Russiske Fodboldmesterskab
Hvem Er Førende I Det Russiske Fodboldmesterskab

Video: Hvem Er Førende I Det Russiske Fodboldmesterskab

Video: Hvem Er Førende I Det Russiske Fodboldmesterskab
Video: Hvem Forgiftede Den Russiske Spion? 2024, April
Anonim

Premier League i det russiske fodboldmesterskab inkluderer 16 hold, som i forårsdelen af dette års turnering er opdelt i to ottende. I klubbernes spil vil den første af dem blive bestemt af mesteren, to prisvindere samt fem russiske deltagere i europæiske cupturneringer. Den anden otte vil identificere to hold, der forlader den øverste division, og sende yderligere to deltagere til overgangsspil med hold fra den første liga.

Hvem er førende i det russiske fodboldmesterskab
Hvem er førende i det russiske fodboldmesterskab

Dette russiske mesterskab har foregået i andet år og inkluderer fire omgange i stedet for de sædvanlige to. Denne ordning er forbundet med overgangen til et nyt system, hvorefter turneringen nu begynder om sommeren og slutter om foråret næste år. Der er kun en runde tilbage til slutningen af sidste omgang, men den nuværende leder og vinder af hele mesterskabet er allerede kendt. Dette er Zenit fra Skt. Petersborg - det var ikke på toplinjen i kun en af fire omgange. I dag er føringen over andet hold - CSKA Moskva - otte point. Zenit tabte kun 4 kampe ud af 43 og scorede meget (14 mål) mere end noget andet hold i mesterskabet.

Skt. Petersborg-klubben garanterede titlen som mester fire runder inden turneringens afslutning. Den dag besejrede Zenit i nærværelse af tyve tusind fans Dynamo Moskva på deres hjemstadion Petrovsky, selvom de havde næsten halvdelen af spillet med en spiller mindre. Fans, ud af et overskud af følelser, brød igennem det forstærkede politisnor og begyndte strålende fejringen af mesterskabet og demonterede fodboldmålet som souvenirs.

Lederen af det russiske mesterskab modtager guldmedaljer for tredje gang i de sidste fem år, inklusive de sidste to sæsoner. Klubben har også to nationale pokaler (1999 og 2010) og en Super Cup (2008), en Premier League Cup (2003) samt UEFA Cup og Super Cup i sæsonen 2007/2008.

I de sidste to år har holdet været ledet af den italienske træner Luciano Spalletti, syv spillere er i det nuværende russiske landshold, og blandt de udenlandske spillere på holdet er det svært at finde dem, der ikke spiller for landsholdene i deres lande. Når man taler om lederen af det nuværende mesterskab, kan man selvfølgelig ikke undlade at nævne hovedsponsoren, der sikrede dannelsen og støtter udviklingen af et så vidunderligt hold - dette er en kæmpe ikke kun på russisk, men også på global skala, OJSC Gazprom.

Anbefalede: