Hvordan Er Det Russiske Fodboldmesterskab I

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Er Det Russiske Fodboldmesterskab I
Hvordan Er Det Russiske Fodboldmesterskab I
Video: Hvordan Er Det Russiske Fodboldmesterskab I
Video: Russisk lektion 1 2023, Februar
Anonim

Det russiske fodboldmesterskab tiltrækker mange fans ikke kun i landet, men også i udlandet; dets kampe udsendes af verdens førende tv-selskaber. XX mesterskabet, der fandt sted i 2011-2012, blev en overgangsperiode, da det blev afholdt for første gang i henhold til et nyt system.

Hvordan er det russiske fodboldmesterskab
Hvordan er det russiske fodboldmesterskab

Instruktioner

Trin 1

På grund af klimatiske forhold blev det russiske mesterskab afholdt i henhold til systemet "forår-efterår", mens indstillingen "efterår-forår" i Europa blev vedtaget. Forslag om at skifte til det europæiske system er blevet hørt i mange år som følge af lange og heftige diskussioner blev beslutningen om at skifte til en ikke-europæisk version af mesterskabet alligevel taget.

Trin 2

Holdene “Alania”, “Siberia” og “Saturn”, som uden held spillede i sæsonen 2009-2010, forlod Premier League, deres plads blev overtaget af “Kuban”, “Volga” og “Krasnodar”. Som et resultat deltog seksten hold i turneringen 2011-2012: Amkar, Anji, Volga, Dynamo, Zenit, Krasnodar, Krylya Sovetov, Kuban, Lokomotiv, Rostov, Rubin, Spartak, Spartak-Nalchik, Terek, Tom, CSKA.

Trin 3

Mesterskabet spilles i to runder. I den første afholder holdene 30 møder efter at have mødt hver modstander to gange (hjemme og ude). Ifølge rundens resultater spiller holdene, der tog de første otte linjer i stillingen, yderligere indbyrdes i to runder og fordeler de første otte placeringer i henhold til summen af ​​de opnåede point. De resterende hold spiller om pladser fra 9 til 16 ved hjælp af det samme system.

Trin 4

I slutningen af ​​mesterskabet forlader holdene, der tog de sidste to placeringer (15 og 16) Premier League, deres pladser er taget af to hold fra First Division (Football National League). Hold rangeret 13. og 14. skal spille play-offs med hold fra FNL rangeret 3. og 4. Vinderne af det næste mesterskab spiller i Premier League, de tabende hold i National League Football.

Trin 5

De første fem mesterskabsvindere er berettigede til at deltage i europæiske konkurrencer. Holdet, der tog førstepladsen (Zenit blev det i sæsonen 2011-2012), spiller straks i gruppespillet i Champions League. Andet hold (Spartak) begynder at spille i den tredje kvalifikationsrunde i denne turnering. Holdene rangeret 3 til 5 spiller i Europa League, den næstvigtigste europæiske turnering. Disse hold var CSKA, Dynamo og Anji. Rubin kom også ind i Europa League takket være sejren i den russiske cup.

Trin 6

Efter resultaterne af det russiske mesterskab 2011-2012 forlod holdene Tom og Spartak-Nalchik Premier League, deres plads blev overtaget af holdene i First Division, Mordovia og Alania. Hold Volga og Rostov vil konkurrere om retten til at fortsætte deres deltagelse i Premier League i slutspil med Shinnik og Nizhny Novgorod.

Populær af emne.