Hvordan Det Russiske Fodboldmesterskab Begyndte

Hvordan Det Russiske Fodboldmesterskab Begyndte
Hvordan Det Russiske Fodboldmesterskab Begyndte

Video: Hvordan Det Russiske Fodboldmesterskab Begyndte

Video: Hvordan Det Russiske Fodboldmesterskab Begyndte
Video: Se målene: Kvindelandsholdet mørbanker Rusland 2024, April
Anonim

Det næste russiske fodboldmesterskab startede den 20. juli 2012 med en kamp mellem debutanten i Premier League Mordovia og Moskva Lokomotiv. For første gang afholdes turneringen efter efterår-forårsformlen og slutter i maj 2013.

Hvordan det russiske fodboldmesterskab begyndte
Hvordan det russiske fodboldmesterskab begyndte

Begyndelsen af mesterskabet kan betragtes som en række højt profilerede overgange, der fandt sted i lavsæsonen. Alexander Samedov flyttede fra Dynamo til Lokomotiv. Den kroatiske forsvarer Vedran Corluka flyttede her fra Tottenham. Den kamerunanske stjerne Samuel Eto'o i Anjis angrebslinje vil nu blive parret med den ivorianske Lasina Traore, der er kommet til Guus Hiddinks hold fra Kuban. To fremragende udenlandske trænere dukkede også op i Premier League: Unai Emery i Spartak og Slaven Bilic på Lokomotiv.

Kun to hold, der tog de første to linjer i slutningen af sidste sæson, Zenit og Spartak, passerede de tre startrunder uden tab. På samme tid fremkaldte de røde og hvide, efter at have besejret Dynamo i tredje runde med en score på 4: 0, den første coachingoptagelse - Sergei Silkin forlod stillingen som hovedtræner for de blå og hvide.

Dynamo er den største skuffelse i starten af det nuværende mesterskab. Viser det mest spektakulære spil i løbet af sidste sæson, holdet efter de første tre runder havde ikke kun nul point i grafen, men kunne heller ikke score et eneste mål. Sergei Silkins assistent Dmitry Khokhlov er udnævnt til fungerende hovedtræner.

CSKA startede uden held. Efter at have vundet den første kamp mod Rostov tabte hærholdet mod Amkar og Zenit i de næste to kampe med samme score 1: 3. Desuden tabte de i kampen med permerne i den nærmeste fremtid på grund af sletningen af to nøglespillere - Sergei Ignashevich og Alan Dzagoev. 14. plads efter tre runder er langt fra, hvad holdet forventede inden sæsonstart.

I tredje runde kom sejre til Alania og Mordovia - holdene, der flyttede ind i eliten i russisk fodbold i slutningen af sidste sæson. Disse sejre viste sig at være høje. Den nordossetiske klub besejrede sin nabo og hovedrival, Terek Grozny, med en score på 5: 0. Også en stor sejr over Rostov - 3: 0 - bragte Mordovia de første point i holdets historie i den øverste division af russisk fodbold.

Anbefalede: