Hvem Er I Spidsen For Det Russiske Fodboldmesterskab

Hvem Er I Spidsen For Det Russiske Fodboldmesterskab
Hvem Er I Spidsen For Det Russiske Fodboldmesterskab

Video: Hvem Er I Spidsen For Det Russiske Fodboldmesterskab

Video: Hvem Er I Spidsen For Det Russiske Fodboldmesterskab
Video: Hvad laver de her to russiske agenter i Vesten? 2024, April
Anonim

Maj er den sidste måned i den længste sæson af det russiske fodboldmesterskab i landets historie. På grund af overgangen til "efterår-forår" -systemet varede det halvandet år og fulgte et mønster, som dagens fodboldfans sandsynligvis ikke vil se igen i deres liv. Takket være denne ordning kan så mange som fire hold i de to øverste russiske ligaer betragte sig selv som lederne af stillingen.

Hvem er i spidsen for det russiske fodboldmesterskab
Hvem er i spidsen for det russiske fodboldmesterskab

Hele turneringen i den unikke sæson var opdelt i to etaper, hvoraf den første sluttede om vinteren og fortsatte som normalt. Siden foråret er hold i den russiske Premier League blevet opdelt i to grupper, hvoraf den ene spiller medaljer og retten til at spille i europæiske pokaler næste sæson i en to-runde turnering. Den anden gruppe identificerer to hold, der forlader det "høje samfund" indenlandsk fodbold, og to mere, som spiller overgangskampe med ansøgere fra den første liga for retten til at blive.

Disse to grupper har deres egne tabeller, hver med en leder og en outsider. Den samme ordning, med nogle ændringer, blev anvendt i den første liga, og nu er fire hold med de to stærkeste ligaer førende på deres mesterskabstabel.

I hierarkiet af alle disse tabeller er den vigtigste den, der er relateret til de første otte turneringer. De stærkeste fodboldhold har kun en runde tilbage før mesterskabet er slut, men tabellederen ændres ikke - ingen vil være i stand til at indhente Zenit fra Skt. Petersborg. Dette hold er, som i den foregående sæson, allerede blevet Ruslands mester.

Den samme situation har udviklet sig i status for 2. otte - Krasnodar er den nuværende leder af tabellen, og ingen vil være i stand til at indhente det indtil slutningen af mesterskabsspilene.

I den første liga i Football National League ledes tabellen over de top otte af klubben "Mordovia" fra byen Saransk. Og ingen kan flytte denne leder af sit segment af mesterskabet fra øverste række indtil slutningen af turneringen. Næste år spiller Mordovian-holdet i Premier League.

Den nederste tabel i første division inkluderer tolv hold, og i modsætning til alle andre grupper har de yderligere tre runder. Her er Yenisey fra Krasnoyarsk i spidsen, men han har kun et point mere end det næste hold - KAMAZ fra Naberezhnye Chelny.

Anbefalede: