Hvem Er Den Største Konkurrent Til Sejr I Det Russiske Fodboldmesterskab 2017/2018

Hvem Er Den Største Konkurrent Til Sejr I Det Russiske Fodboldmesterskab 2017/2018
Hvem Er Den Største Konkurrent Til Sejr I Det Russiske Fodboldmesterskab 2017/2018
Anonim

Så den nye sæson i Premier League om fodbold i Rusland er begyndt. Som altid er al fansnes opmærksomhed primært rettet mod deres yndlingshold. Spartak, Zenit, CSKA og Lokomotiv er særligt populære. Hvad forbereder sig på fodboldfans denne sæson?

Hvem er den største konkurrent til sejr i det russiske fodboldmesterskab 2017/2018
Hvem er den største konkurrent til sejr i det russiske fodboldmesterskab 2017/2018

Sidste sæsons mester Spartak i de første runder viste et ikke særlig fremragende spil og tabte uventet igen til alle de andre favoritter: Zenit, CSKA og Lokomotiv. Han faldt dog ikke ud af kandidaterne til mesterskabet. Holdets dårlige form er forbundet med mange skader, manglende opkøb og eufori fra sidste sæson. Det ser ud til, at holdets ledere kommer i form om efteråret, og Spartak vil igen glæde fansen med smukke sejre.

Selvfølgelig vil det være svært for Spartak at vinde mesterskabet, fordi en anden sejrskandidat, St. Petersburg Zenit, spiller meget godt denne sæson. I offseasonen blev holdet meget stærkt: titlen træner Roberto Mancini, spillerne Paredes, Kranevitter, Mamanna, Driusi, Kuzyaev, Lunev kom. Næsten alle nyankomne repræsenterer Argentina og kan kommunikere med hinanden uden problemer. Mens Mancini arbejdede i italiensk Inter, benyttede han sig villigt til immigranter fra Latinamerika. Sandsynligvis er der en slags speciel forbindelse mellem dem, men alle de spillere, der blev købt af Zenit, spillede straks på et højt niveau uden tilpasning. Men ikke kun de nyankomne har ændret holdets spil: Kokorin, Krishito, Ivanovich og andre spiller godt. Zenit er den største konkurrent til sejr i det kommende Premier League fodboldmesterskab i Rusland 2017/2018.

En anden konkurrent til sejr er CSKA. Holdet har bygget et nyt stadion og er i øjeblikket ikke i stand til at foretage højt profilerede overførsler. Mangel på midler påvirker rekrutteringen af truppen, og meget ofte er der ingen, der styrker holdets spil fra bænken. Men ikke desto mindre kommer Viktor Gancharenko og hans assistenter ud af denne situation med ære. CSKA spiller for at vinde i hver kamp og glæder sine fans.

image
image

Naturligvis var den vigtigste opdagelse af den nye sæson Moskva Lokomotiv. I løbet af de sidste par år har holdet vist spektakulært og effektivt spil for første gang. Desuden slog Lokomotiv både Spartak og CSKA. Det lykkedes os ikke at foretage nogen specielle opkøb i lavsæsonen, men ungdommen voksede op, og et meget velkoordineret hold viste sig. Og en træner som Yuri Palych Semin vil sætte ham op til at spille med enhver modstander. Mest sandsynligt vil Lokomotiv i slutningen af mesterskabet være på podiet og måske endda på øverste linje.

Resten af mesterskabsholdene kæmper om steder tæt på podiet. Dette gælder især Rubin, Rostov, Dynamo, Akhmat.

FIFA verdensmesterskabet er foran, og russiske spillere skal nærme sig det i optimal form, så mange ledere af deres klubber fremskynder ikke deres forberedelser, men får gradvist den nødvendige tone. Forventningerne fra det kommende verdensmesterskab er så høje, at spillerne bliver nødt til at yde deres bedste for at få mest muligt ud af deres evner, og først og fremmest vedrører dette Glushakov, Samedov, Miranchuk, Kokorin, Dzagoev, Golovin, Akinfeev, Smolnikov. Rusland tror på sit hold!

Anbefalede: