Sådan Fjernes "ørerne" På Paven

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes "ørerne" På Paven
Sådan Fjernes "ørerne" På Paven

Video: Sådan Fjernes "ørerne" På Paven

Video: Sådan Fjernes
Video: FÅR HULLER I ØRERNE + pranker mor! 2024, Kan
Anonim

Ridebukser eller "bjørneører" kan ødelægge udseendet af selv de smukkeste lår og balder. Det er dog ikke let nok at slippe af med dem: kun det sæt øvelser vil være effektivt, der hjælper med at styrke ikke kun musklerne i balderne, men også det ydre, såvel som ryggen, lårene. Et væsentligt plus - specielt udstyr er ikke nødvendigt for at udføre øvelserne, så du kan sætte dine ben i orden derhjemme.

Sådan fjernes
Sådan fjernes

Instruktioner

Trin 1

Spred dine ben bredere end dine skuldre, mens du opretholder en stabil position. Fødderne skal være parallelle med hinanden, tæerne skal se fremad. Læg dine hænder i taljen eller læg dem foran dig for lettere at opretholde balance. Flyt dit tyngdepunkt til dit højre ben ved at bøje det ved knæet. I bunden af øvelsen skal knæet være over foden, og låret skal være parallelt med gulvet. Efter fastgørelse af positionen skal du vende tilbage til startpositionen. Lav 10-20 reps, og lav derefter et sæt med din venstre fod.

Trin 2

Stå lige op med fødderne sammen. Tag et bredt skridt tilbage med din højre fod, sænk knæet ned på gulvet uden at røre ved det. Pause et sekund i bunden af øvelsen: Højre benets knæ skal være strengt over tåen og ikke stikke fremad, ryggen opretholder sin naturlige kurve, og hagen hæves. Gå derefter tilbage til startpositionen og spring ud med din venstre fod. I alt skal der udføres 10-20 gentagelser.

Trin 3

Lig på din højre side på en gymnastiksmåtte. Læg vægt på albuen såvel som håndfladen på venstre hånd, der ligger på underlivet. Højre ben skal være let bøjet ved knæet, og venstre fod skal placeres på en stol eller afføring. Løft dit bækken op, læn dig på et udrettet venstre ben og begge arme. Forsøg ikke at bukke ryggen eller trække dit bækken tilbage. Gør så mange gentagelser som muligt for dig, rul derefter over til din venstre side og lav et andet sæt.

Trin 4

Lig på ryggen, bøj knæene, og læg begge fødder på en skammel eller stol. Stram skinkerne og løft dit bækken så højt som muligt. Bevægelsen skal være jævn uden ryk. Sørg for, at ryggen ikke "kører" på gulvet, og skulderbladene forbliver presset mod det. Hvis øvelsen virker for let, så komplicer den ved ikke kun at løfte bækkenet, men også et udrettet ben efter tur. Lav 30-40 reps.

Anbefalede: