Sådan Fjernes ørerne På Siderne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes ørerne På Siderne
Sådan Fjernes ørerne På Siderne

Video: Sådan Fjernes ørerne På Siderne

Video: Sådan Fjernes ørerne På Siderne
Video: Sådan renser du dine nye huller i ørene 2024, April
Anonim

Selv unge og slanke piger kan se overskydende kropsfedt i taljen. De berygtede ører på siderne skaber mange problemer, da de er ret vanskelige at justere. En integreret tilgang til deres eliminering vil hjælpe med at nå målet så hurtigt som muligt.

Sådan fjernes ørerne på siderne
Sådan fjernes ørerne på siderne

Nødvendig

  • - bøjle;
  • - håndvægte
  • - kosmetisk ler
  • - aromaolier.

Instruktioner

Trin 1

Start med aerob træning. Løb om morgenen, træner på en stationær cykel, går på løbebånd - du kan vælge enhver form for aktivitet. Hovedbetingelsen er at arbejde i en fedtforbrændingstilstand. Kun i dette tilfælde startes processen med fedtforbrænding og metabolisk forbedring. Indtil du mister overskydende fedt, er det meningsløst at pumpe maven i en intensiv tilstand, da du til sidst får stærke muskler under det samme lag fedt.

Trin 2

Træn din talje og skråninger. Hvis dit område er relativt svagt, skal du ikke kigge efter komplekse komplekser, start med klassikerne. Derhjemme skal du dreje hula-bøjlen (bøjlen) i mindst 30 minutter. Gør sideknusing, torso vendinger og torso bøjninger mod det modsatte ben. Derudover er følgende øvelse meget effektiv. Tag 1-2 kg håndvægte i hver hånd. Stå lige, sænk armene langs kroppen og begynd at udføre bøjninger til højre og venstre og nå knæet med håndvægte. Kroppen skal være i et plan, og bøjningen skal finde sted nøjagtigt i den laterale zone. Udfør alle øvelser i et hurtigt tempo med mange gentagelser.

Trin 3

Gennemgå dit ernæringssystem. Det er ikke værd at sige, at du spiser så lidt. Uanset hvad det er, er "ører på siderne" overskydende fedt. Derfor spiser du stadig flere kalorier, end du forbrændte, og derved skaber fedtforretninger.

Trin 4

Ud over sport og afbalanceret ernæring, tilføj skønhedsbehandlinger. Derhjemme skal du indpakke med farmaceutisk ler og tang. Gnid ind i mandelolie med et par dråber sød orange æterisk olie, når du bader hver dag. Vakuum professionel massage har også en god effekt.

Anbefalede: