Sådan Slipper Du Af "ørerne" På Siderne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af "ørerne" På Siderne
Sådan Slipper Du Af "ørerne" På Siderne

Video: Sådan Slipper Du Af "ørerne" På Siderne

Video: Sådan Slipper Du Af
Video: Guide: Sådan behandler du mellemørebetændelse 2024, Kan
Anonim

En smuk talje giver en kvinde en attraktivitet og afbalancerer proportioner. Et sæt øvelser til forskellige muskelgrupper, rimelig ernæring, overholdelse af det daglige regime hjælper med at opnå en god figur, driver det akkumulerede fedt på siderne.

Sådan slipper du af
Sådan slipper du af

Instruktioner

Trin 1

Træne 1 time efter at have spist, og bøj dine hofter vinkelret. Placer dine hænder på dine hofter. Når du indånder, skal du blæse din mave, når du ånder ud, trække ind. Foretag flere gentagelser uden at skynde dig. Udfør bøjninger strengt til siderne med håndvægte 1, 5 kg. Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden, armen hævet til siden af skråningen og op. Gentag 20 gange i hver retning. Øvelsen er rettet mod at udvikle de skrå mavemuskler. Lig på gulvet, løft dine ben i en vinkel på 90 grader, drej dem som når du cykler. Ved at slippe dine ben lavere, tættere på gulvet, øger du belastningen på dine undermavemuskler. Gentag 15-30 gange. Forøg belastningen gradvist, ellers vil smerten modvirke ønsket om at øve hver dag. Løft kroppen fra liggende stilling og hold dine hænder bag hovedet. Udfør øvelsen langsomt. På denne måde opnår du en større effekt end løft i ryk. Tryk din nedre ryg til gulvet, for dette kan du bøje dine knæ. Øvelsen er rettet mod at træne de øvre mave muskler.

Trin 2

Gnid områder med fede aflejringer med en opvarmningscreme eller fedtforbrænder. Indpak med plastik. Denne termiske effekt hjælper med hurtigt at slippe af med ørerne på siderne. Du kan bruge en wrap, når du udfører et kompleks.

Trin 3

Massér problemområderne med honning. Påfør og skræl håndfladerne, indtil honningen ruller af i dine hænder og bliver hvid. Proceduren er smertefuld, men effektiv. Brug i stedet for honning, havsalt eller en blanding af vegetabilsk olie og sukker. Behandlingerne fungerer som peeling. Besøg en sauna, der forbedrer effekten af massagen.

Trin 4

Definer dine spisevaner. Giv op fede fødevarer, boller, kager. Udskift animalsk vegetabilsk fedt. Sodavand forårsager oppustethed. Kål, ærter og bønner hjælper alle med gæring i tarmene. Salt mad bevarer væske i kroppen. Det er bedre at afvise disse produkter. Spis mad med højt fiberindhold (grøntsager, frugt) til regelmæssig tarmrensning. Drik rigeligt med rent vand.

Trin 5

Overhold den daglige rutine. Stå op og gå i seng på samme tid. Undgå stressende situationer. Dette hjælper dig med at opnå gode resultater. Forstyrrelser i regimet, følelsesmæssig og psykologisk stress provokerer os til at indtage mad med højt kalorieindhold, som deponeres i siderne.

Anbefalede: