Sådan Slipper Du Af Fede Aflejringer På Siderne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Fede Aflejringer På Siderne
Sådan Slipper Du Af Fede Aflejringer På Siderne

Video: Sådan Slipper Du Af Fede Aflejringer På Siderne

Video: Sådan Slipper Du Af Fede Aflejringer På Siderne
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, Kan
Anonim

Hver kvinde har sin egen kropstype og sine egne problemområder. Der er et ondt emne, der bekymrer så mange kvinder - fedtaflejringer på siderne. Næsten hver anden pige drømmer om at slippe af med uudholdelige "ører" i taljen. Det er meget vanskeligt at klare dem, men det er muligt. For at gøre dette skal du følge enkle tip og tricks.

Sådan slipper du af fede aflejringer på siderne
Sådan slipper du af fede aflejringer på siderne

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du begynde at kæmpe med total vægt, vælge en personlig diæt. En voksen har brug for omkring 2.000 kalorier om dagen for at tabe sig, du skal reducere antallet til 1.400-1800. Overvej din diæt, spis mere grøntsager og frugt. Giv op slik, røget kød, forskellige kulsyreholdige og alkoholholdige drikkevarer. Drik mindst to liter vand om dagen.

Trin 2

Skift din livsstil. Gør aerobic. Bøj glat til den ene side og derefter til den anden. Lav hver dag to til tre sæt på tyve til tredive gange i hver retning.

Trin 3

Efter to dage kompliceres øvelsen med håndvægte. Disse aktiviteter hjælper med at forbrænde ekstra kalorier og forbedre kropsformen. Vær særlig opmærksom på maveøvelser, styrk de skrå mave muskler.

Trin 4

Køb en bøjle, den skal være tung nok. Drejning af bøjlen giver dig fremragende resultater, men kun hvis øvelserne med denne simulator finder sted hver dag og varer mindst 30-40 minutter. Prøv ikke at sidde i sofaen, men stå op med en bøjle foran tv'et og begynd at arbejde med din mave og hofter.

Trin 5

Jog. Gå en tredive minutters kørsel hver aften.

Trin 6

Massage problemområder ved hjælp af anti-cellulitecremer og -skrubber. Selvmassage hjælper med at varme op fedtaflejringer, aktivere stofskifte og blodgennemstrømning i dem. Massér dine sider kraftigt og kraftigt med den specielle børste. Giv hver side mindst ti minutter.

Trin 7

Vandbehandlinger og svømning er ekstra våben i kampen mod fedt på siderne. Besøg saunaen eller badehuset flere gange om ugen, svøm i poolen.

Trin 8

Tilmeld dig en fitnessklub og tale med en instruktør. Han vælger det rigtige sæt øvelser til dig. At træne i et sportskompleks vil være mere effektivt end at træne derhjemme.

Anbefalede: