Sådan Fjernes Fede Flanker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fede Flanker
Sådan Fjernes Fede Flanker

Video: Sådan Fjernes Fede Flanker

Video: Sådan Fjernes Fede Flanker
Video: Шашлык по-Кавказски за 30 минут! Вкусно, сочно и быстро. 2024, Kan
Anonim

Fedt i menneskekroppen fordeles ujævnt. Der er flere områder, hvor han føler sig mest tilpas. Overkrops fedme er mere almindelig hos mænd. Tykke sider pryder ikke den mandlige figur, men ethvert problem kan løses.

Sådan fjernes fede flanker
Sådan fjernes fede flanker

Er det nødvendigt

  • - konsultation af en endokrinolog
  • - tung bøjle;

Instruktioner

Trin 1

Besøg din endokrinolog og doner blod for at kontrollere dit hormonniveau. Denne type fedme kaldes kortison fedme. Fedtaflejring på siderne kan være forbundet med en stigning i blodkortisolniveauer. Fjern eventuelle sygdomme i det hormonelle område.

Trin 2

Gennemgå din diæt. Hvis det endokrine system fungerer korrekt, kan niveauet af kortisol i blodet stige på grund af konstant overspisning. Hvis du begynder at spise en gang hver anden til to og en halv time, indeholder hvert måltid en lille mængde magert protein og grøntsager og udelukker også hurtige kulhydrater (sukker, konfekture, raffineret hvid ris og rigt hvidt brød), fedt fra kosten i sig selv begynder at smelte gradvist.

Trin 3

Øg dit stofskifte. At øge fysisk aktivitet vil fremskynde dit stofskifte. Dette betyder, at fedt fra lænden forsvinder hurtigere. Hvis du aldrig har trænet før, skal du starte med let aerob aktivitet. At gå i et hurtigt tempo, cykle og løbe i hårdt terræn vil omfatte de processer, der er involveret i fedt tab. Det vigtigste i denne forretning er regelmæssighed. Forkæl dig ikke i dårligt humør eller regnregn.

Trin 4

Hvis du skammer dig over at gå i et motionscenter fuld af pumpede atleter med tynde taljer og luksuriøse muskler, skal du begynde at træne derhjemme. Drej bøjlen, den konstante massage af problemområdet vil gradvist ødelægge fedtcellerne. Rammen skal være bred og tung nok.

Trin 5

Lav plankeøvelsen hver dag. Denne statiske øvelse hjælper med at tone musklerne i dit problemområde og fører samtidig ikke til deres vækst. Kom i en underarmsstøtte. Benene hviler kun på gulvet med sokker. Mens du samler alle musklerne i din kerne og ben, skal du holde din torso helt lige fra krone til hæle. Hold denne position i 15 sekunder, hvil i et minut, og gentag derefter. Forøg plankens udførelsestid gradvist til et minut.

Trin 6

Sørg for at strække siderne og nedre ryg. Stå med din højre side nær en stabil støtte. Tag fat i støtten med din højre hånd, armen skal være lige. Løft din venstre hånd op og stræk den mod støtten, bøj din torso til venstre. Føler musklerne på venstre side af kroppen strække sig, hold dem nede i 20 sekunder. Gå tilbage til startposition og hvil i 30 sekunder. Gentage. Skift derefter den side, der skal arbejdes med.

Anbefalede: