Sådan Fjernes Bøjning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Bøjning
Sådan Fjernes Bøjning

Video: Sådan Fjernes Bøjning

Video: Sådan Fjernes Bøjning
Video: Sådan laver du skarpe kanter med to farver ved beskæring med tape 2023, Juni
Anonim

For at slippe af med slemheden i maven, skal du vise udholdenhed og tålmodighed. Kun regelmæssig handling og ordentlig ernæring hjælper dig med at få succes. Der er flere måder at fjerne hængende mave på. Vælg den, der passer dig bedst.

Sådan fjernes bøjning
Sådan fjernes bøjning

Er det nødvendigt

  • - hula-hoop hoop;
  • - hvid eller blå ler
  • - skat.

Instruktioner

Trin 1

Svømning er den mest behagelige, tilgængelige og billige måde. Mens du nyder vandbehandlingen, styrkes dine mavemuskler, og slapheden forsvinder gradvist. Hvis du har en jacuzzi derhjemme, er det meget godt. Denne procedure er meget effektiv mod bugssænkning.

Trin 2

Et godt middel til at slappe er mavemassage. I stedet for en creme er det i dette tilfælde bedre at bruge en blanding af honning og æterisk olie. Orange, enebær og jojobaolie er bedst til dette. Kun ved hjælp af disse olier vil massage være effektiv. Massørens bevægelser skal klappe. Honningen vil "klamre sig" til hænderne og trække huden væk. Denne massage er lidt smertefuld, men ret effektiv. Du kan også tage bad med disse æteriske olier og indånde deres duft. Dette vil også have en vis effekt.

Trin 3

Perfekt til at forbedre underlivets tilstand, masker lavet af hvid eller blå ler. Tag noget ler og fortynd det med vand, indtil det bliver en flydende opslæmning. Påfør et lag ler på din mave og lad det sidde i 30-40 minutter. Skyl masken af med varmt vand.

Trin 4

En hula-hoop-hoop med bolde hjælper med at bekæmpe bøjning. Det er nok at vride det i 30 minutter om dagen.

Trin 5

For at fjerne slapheden i maven, skal du gøre øvelser for at styrke mavemusklerne.

Lig på gulvet, læg dine hænder under dine hofter, og ret dine ben. Indånding, løft dine ben op i en ret vinkel, mens du udånder, sænk dem, men rør ikke gulvet med dem. Gentag 15-20 gange.

Trin 6

Den samme ting, kun ved udånding hæver din overkrop og strækker armene fremad. Fix positionen i 2-3 sekunder. Efter udånding skal du sænke dig helt ned på gulvet. Gentag 10-15 gange.

Trin 7

Sid i en tyrkisk position, tryk dine arme bøjet mod albuerne til dine sider. Indånding, drej din overkrop til højre og vrid så meget som muligt i taljen. Udånd, slapp af. Det samme gælder til venstre. Gentag 20 gange.

Trin 8

Lig på gulvet med håndfladerne under hofterne. Løft dine ben op. Udånding, løft din bagdel op fra gulvet, og hold denne position i 2-3 sekunder. Under inhalation skal du vende tilbage til startpositionen. Gentag 15 gange.

Trin 9

Og endelig om ernæring. I kampen mod svimmelhed i maven skal du gennemgå din diæt. Fødevarer med lavt kalorieindhold foretrækkes. Inkluder flere grøntsager, frugter, korn i din mad. Grød, salater, hadede supper, mejeriprodukter og gærede mejeriprodukter med et fedtindhold på højst 2,5% - dette er hvad du skal spise, når du kæmper for din smukke mave.

Populær af emne.