Sådan Arrangeres Mødestedet For Vinter-OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Arrangeres Mødestedet For Vinter-OL I Sochi
Sådan Arrangeres Mødestedet For Vinter-OL I Sochi

Video: Sådan Arrangeres Mødestedet For Vinter-OL I Sochi

Video: Sådan Arrangeres Mødestedet For Vinter-OL I Sochi
Video: Sådan lukker du køkkenhaven ned inden vinteren 2023, December
Anonim

Der er kun et par måneder tilbage, før vinter-OL åbner i den russiske ferieby Sochi på Sortehavskysten. At hoste sport i sådan stor skala er ikke en let opgave. Derfor opstår der helt naturlige spørgsmål: om sportsfaciliteterne er bekvemt placeret med hensyn til tilgængelighed, om transportproblemet er løst, om der er nok hoteller til at rumme atleter og fans. Hvordan er lokalet til vinter-OL arrangeret?

Sådan arrangeres mødestedet for vinter-OL i Sochi
Sådan arrangeres mødestedet for vinter-OL i Sochi

Hvor sporten finder sted

Til konkurrencen er der tildelt 2 tydeligt markerede zoner (klynger) - den kystnære, der ligger i Adler-distriktet i Sochi på Imeretinskaya-lavlandet og bjerget, der ligger i området Krasnaya Polyana resort, omkring 40 kilometer fra byens centrum. Kystområdet omfatter Fisht-stadionet, der kan rumme 40 tusind mennesker, og et antal sportsfaciliteter designet til skøjteløbere og curlingkonkurrencer. Alle disse strukturer er inden for gåafstand fra hinanden, hvilket er meget praktisk for tilskuere.

Den olympiske landsby ligger i umiddelbar nærhed af kystzonen. Medlemmer af nationale hold såvel som medlemmer af Den Internationale Olympiske Komité vil bo i komfortable bygninger med lave bygninger, som hver især er et lille hotel med alt hvad du behøver.

Konkurrencer i skiskydning, skiløb, bobslæde, rodel, freestyle og snowboarding afholdes i det bjergrige område. Der er bygget moderne sportskomplekser: Rosa Khutor, Russkiye Gorki, Laura, Sanki. Derudover, ikke langt fra Krasnaya Polyana på Psekhako-ryggen, er der bygget en olympisk bjerglandsby til skiskyttere og skiløbere.

Hvordan Sochis infrastruktur har ændret sig

Forberedelserne til de olympiske lege krævede opførelse af en række nye infrastrukturfaciliteter samt modernisering af eksisterende. En ny terminalbygning blev bygget i Sochi lufthavn, og landingsbanen blev forlænget. Der blev lagt en jernbanelinje fra Adler til Krasnaya Polyana, som giver dig mulighed for at komme til bjergsportzonen på omkring 1 time. Samtidig blev Tuapse-Adler jernbanelinjen rekonstrueret, hvilket øgede dens kapacitet.

Et antal komfortable hoteller blev bygget til at rumme tilskuere. Arrangørerne af legene løste også det berygtede russiske problem med dårlige veje ved at lægge over 250 kilometer nye overflader med bekvemme udvekslinger. Med et ord er mødestedet for de kommende vinter-OL arrangeret på et højt niveau.

Anbefalede: