Sådan Kommer Du Til Vinter-OL I Sochi

Sådan Kommer Du Til Vinter-OL I Sochi
Sådan Kommer Du Til Vinter-OL I Sochi
Video: Sådan Kommer Du Til Vinter-OL I Sochi
Video: Sochi, Adler, Rosa Khutor. En tur til sommeren! 2023, Februar
Anonim

De nærmeste vinter-OL finder sted i februar 2014 i udvejsbyen Sochi. Selvfølgelig vil antallet af mennesker, der ønsker at besøge det, både blandt borgerne i Rusland og blandt udlændinge, være enormt. Derfor er det bedre at tage sig af sådanne spørgsmål på forhånd: hvor man kan købe billetter, hvordan man kommer til stedet for sportskonkurrencer, hvor man kan bo osv. Hvis vi udsætter dem indtil sidste øjeblik, vil drømmen om at se de olympiske lege i Sochi sandsynligvis forblive en drøm.

Sådan kommer du til vinter-OL i Sochi
Sådan kommer du til vinter-OL i Sochi

Det skal bemærkes, at de fleste af pladserne i sportsstandene og på hoteller og pensionater i Krasnodar-territoriet vil blive reserveret til udenlandske gæster. Dette er en almindeligt accepteret regel, der følges af alle OL-værtslandene, så så mange udenlandske gæster som muligt kan se sportsbegivenhederne. Den godkendte kvotekort for borgere i værtslandet er altid mindre end for borgere fra andre stater. Derfor er det bedre for russerne at ikke tage risici og bestille billetter til de olympiske konkurrencer på forhånd.

Derudover er det nødvendigt at tage hensyn til følgende omstændigheder: Af sikkerhedsmæssige årsager vil adgangen til private køretøjer til Sochi-området være begrænset i de olympiske lege. Derfor, hvis du planlægger at komme til OL med dit eget køretøj, skal du præsentere billetter til sportskonkurrencer samt ethvert dokument, der bekræfter hotelreservationer i denne periode. Ellers får din bil ikke adgang til den olympiske zone.

Den bedste vej ud er at købe billetter og booke et hotelværelse i Sochi eller dets umiddelbare nærhed så tidligt som muligt eller umiddelbart efter starten af ​​det officielle salg. Dette skal gøres af økonomiske grunde, da det ikke er nogen hemmelighed, at jo tættere startdatoen for de olympiske lege er, desto dyrere vil både billetter og hotelværelser være! På hjemmesiden ticket-sochi.ru kan du få fuld information om, hvor mange billetter der er tilgængelige (og til hvilke priser) til konkurrencer i hockey, skiskydning, langrend og andre olympiske discipliner. Og for beboere og gæster i Sochi i 2014 lover de at installere et helt netværk af specielle pengeautomater, der sælger billetter.

De elskere af sorten, der ikke ønsker at komme til Sochi med deres egen bil, kan ankomme med fly eller jernbane. På nuværende tidspunkt kører f.eks. 12 tog regelmæssigt fra Moskva til Sochi, og 33 flyvninger flyver (hovedsageligt fra Domodedovo). Afhængigt af kategori og rute tager toget ca. 25 timer til 41 timer. Den gennemsnitlige flyvarighed er ca. 2 timer. Inden starten på de olympiske lege vil der sandsynligvis blive stillet yderligere tog og fly til rådighed for transportforbindelser med Sochi.

Populær af emne.