Hvem Kommer Ikke Til Vinter-OL

Indholdsfortegnelse:

Hvem Kommer Ikke Til Vinter-OL
Hvem Kommer Ikke Til Vinter-OL

Video: Hvem Kommer Ikke Til Vinter-OL

Video: Hvem Kommer Ikke Til Vinter-OL
Video: 16 серия -"Человек - Паук ", юмористического телесериала - "Хочу в Париж". 2024, Kan
Anonim

Det kommende OL lover at være uforglemmeligt. Overskrifterne på aviser og websteder er fulde af friske nyheder og giver værdifuld information om delegationernes ankomst til gallabegivenheden. Og hvem vil ikke komme til OL, og hvilke forudsætninger er der for at sige det?

Hvem kommer ikke til vinter-OL 2014
Hvem kommer ikke til vinter-OL 2014

Først og fremmest skal det bemærkes, at præsidenten for De Forenede Stater Barack Obama ikke vil deltage i OL, som han selv siger på grund af den stramme tidsplan.

Den britiske forfatter og skuespiller Stephen Fry sagde, at han ikke ville komme til Rusland på grund af de nuværende love om homoseksualitet. Af samme grund nægtede amerikanske stjerner Cher og Lady Gaga og dramatikeren Harvey Firstein at rejse. Selv næstformanden for Europa-Kommissionen, Viviane Reading, udtrykte sin utilfredshed med den vedtagne lov.

Boykot af Europa

"Harde" russiske love tvang den tyske præsident Joachim Gauck til at nægte rejsen. Der Spiegel henleder opmærksomheden på hans ord. Det viser sig, at han ikke kan komme til et land, hvor menneskerettighederne krænkes.

Den franske præsident François Hollande kommer sandsynligvis heller ikke til Sotsji-OL. På tv-kanalen iTELE var der nyheder om, at den franske præsident ikke engang havde planer om at komme. Deltagelse i international sport er noget, der ikke er inkluderet i hans arbejdsplan.

Den georgiske regering vil heller ikke deltage i OL. Kun atleter og ledelsen af det olympiske hold kommer.

Polens 9. præsident, Bronislaw Komorowski, deltager heller ikke i hovedbegivenheden i 2014. I princippet deltager han ikke i sportsbegivenheder, der finder sted uden for hans land.

De baltiske staters holdning til den kommende begivenhed

Litauens præsident Dalia Grybauskaite ser ikke behovet for at deltage i denne vigtige begivenhed for Rusland. Estlands præsident Ilves Toomas Hendrik siger, at presserende sager ikke tillader ham at komme til OL. Men Andris Berzins, Letlands præsident, i modsætning til sine naboer, forbereder sig på rejsen og opfordrer endda andre til ikke at politisere sportsbegivenheden.

Europæiske politikere motiverede først deres nægtelse af at rejse med det faktum, at folks rettigheder konstant krænkes i Rusland og derefter antydede den politiske forfølgelse af oppositionen. Der er intet tilbage at gøre end at acceptere vestlige politikers tankegang, som den er.

Nogen er allerede klar til besøget. Nogen vil ikke være i stand til at komme til legene i Sochi på grund af arbejdsplanen. Andre kan lide at fremme boykotstemningen. Men sandsynligvis vil mange være enige om, at De Olympiske Lege skal bringe en følelse af fred og venskab og ikke opdele folk i sociale lag. Uanset hvad, så begynder OL snart, og vi håber, at alle vil opleve begivenhedens glæde!

Anbefalede: