Hvad Skal Man Gøre, Så Man Ikke Har Lyst Til At Spise

Hvad Skal Man Gøre, Så Man Ikke Har Lyst Til At Spise
Hvad Skal Man Gøre, Så Man Ikke Har Lyst Til At Spise

Video: Hvad Skal Man Gøre, Så Man Ikke Har Lyst Til At Spise

Video: Han havde været træls gennem en længere periode 2022, December
Anonim

Tygger du konstant noget, og overvægt er blevet et reelt problem? I dette tilfælde er tiden kommet til at skille sig af med troen på, at det vigtigste i huset er et køleskab fyldt med mad. For at tæmme din appetit skal du genoverveje din holdning til mad.

Hvad skal man gøre, så man ikke har lyst til at spise
Hvad skal man gøre, så man ikke har lyst til at spise

Skæld dig ikke ud for at være gluttonøs, og fjern billederne med munden forseglet med klæbebånd fra dine øjne i lang tid. Selvtortaktik fungerer indtil det første binge-angreb, som kroppen vil hævne for tvungen afholdenhed.

Gennemgå din diæt og diæt. Det er bedre at spise tæt om morgenen, men om aftenen er det værd at spise noget kaloriefattigt - vegetabilske salater eller usødede frugter. Spis på samme tid uden at vente på en sugende mavesmerter.

Slip af med vanen med at spise for meget, det er hun, der fastholder hos en person følelsen af, at en ekstra bid aldrig gør ondt. For at stoppe din ukuelige appetit i at være din straf skal du reducere dine portioner. Stå op fra bordet og dæmp kun sultfølelsen. Efter et stykke tid vil du indse, at kroppen let kan være tilfreds med en lille mængde mad.

Spis morgenmad efter træning og brusebad, tillad dig selv at føle dig lidt sulten, skynd dig ikke til mad straks efter at være vågnet. Havregryngrød, kaffe med mælk og kornbrød sparer dig for anfald af uimodståelig appetit i flere timer.

Spiser du altid foran din computer og tv? Denne dårlige vane har intet at gøre med tilfredsstillende sult. Chips, sodavand, krydderurter med aromatisering - alle disse fødevarer er næsten uden næringsstoffer, men er udstyret med smagsforstærkere, der opmuntrer dig til at spise dem igen og igen. Tørrede æbler, mysli, bananer er velegnet som snack. De mætter og lindrer sult i lang tid.

Ønsket om at tygge noget hele tiden kan druknes ud af nyttige aktiviteter. Kan du ikke modstå et ekstra stykke kage? Men der er så mange interessante ting i dit liv udover mad! Kan du lide at tegne? Grib pensler og mal med det samme. Barnet beder om hjælp til et matematisk problem? Nægt ham ikke. Hjernen, der har travlt med en vigtig opgave, ophører med at blive distraheret af mad.

Så følelsen af ​​sult ikke hjemsøger dig konstant, så prøv at undgå stress. Vanen med at "gribe" dem kan udryddes ved hjælp af forskellige afslapningsteknikker. Også regelmæssig fysisk aktivitet hjælper blandt andet med at bringe orden i stofskiftet og ophæve pludselige angreb af brutal appetit.

Populær af emne.