Sådan Laver Du En Hurtig Fitnessplan

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Hurtig Fitnessplan
Sådan Laver Du En Hurtig Fitnessplan

Video: Sådan Laver Du En Hurtig Fitnessplan

Video: Sådan Laver Du En Hurtig Fitnessplan
Video: Sådan får du sixpack | #COACH 2024, April
Anonim

Fitness er en populær fysisk træning, der giver mange mulighed for at holde sig i form. En god fitness-teknik hjælper dig med at forbedre din figur, normalisere din vægt og samtidig få et stabilt og langsigtet resultat. En plan er nødvendig for at holde klasser fra at blive kaotiske. Ikke nødvendigvis detaljeret, bare kort og simpelt.

Sådan laver du en hurtig fitnessplan
Sådan laver du en hurtig fitnessplan

Instruktioner

Trin 1

For at oprette en kort lektionsplan skal du først tænke over, hvor mange lektioner du kan lave om ugen. Og hvor længe hver lektion varer. Du kan forestille dig 2-3 sessioner om ugen i 30-60 minutter eller dagligt i 20-30 minutter. Der er ingen mening i at øve mindre end 2 gange om ugen - den positive effekt vil være så lav, at du sandsynligvis ikke vil bemærke det. Daglige aktiviteter kræver forskellige belastninger på forskellige muskelgrupper, så en dag træner visse muskler, andre hviler. Den næste dag skulle hvile og udøve muskelgrupper ændre sig. Eller sådan her: en dag udføres en aerob træning, der sigter mod udholdenhed og udvikling af det kardiovaskulære system og på den anden side træning af alle muskelgrupper.

Trin 2

Overvej ændringer i belastninger på længere sigt, hvis det ønskes. Planlæg en ikke særlig høj belastning i den første uge, og øg intensiteten og varigheden af sessionerne med hver efterfølgende uge. Men ikke uendeligt. Hver måned skal du sørge for en hvile - en uges undervisning med blide belastninger. Dette vil konsolidere resultatet og skabe grundlaget for højere præstationer.

Trin 3

Prøv ikke at overbelaste kroppen, selv under en session. Systematisk overtræning vil kun skade dit helbred. Deltag ikke kun i en muskelgruppe ad gangen. Tillad et par minutters hvile under hver træning.

Trin 4

Vælg komplekser af flere øvelser: squats, push-ups, kropsløfter i siddende stilling. Det tilrådes, at du har forberedt 2-3 forskellige komplekser. Dette hjælper dig med at undgå monotoni og kedsomhed i din træning. Mange populære øvelser kan udføres på forskellige måder, ved forskellige hastigheder, med og uden yderligere vægte. At stræbe efter variation i belastninger hjælper med at træne den maksimale mængde muskler og undgå fald i fitnesseffektivitet på grund af den gradvise tilpasning af muskler til motion.

Trin 5

Hvis du stræber efter at opnå gode fitnessresultater, skal du læse magasiner, se tv og besøge websteder. Søg råd fra eksperter og dem, der har trænet i årevis og har opnået noget. Forskellige oplysninger hjælper dig med at udføre øvelser korrekt, til at planlægge klasser korrekt. Og så vil de samme belastninger være i stand til at give flere gange større effekt.

Trin 6

Og det sidste tip - se på de fitnessplaner, der allerede er udarbejdet. Som regel er de samlet af specialister, tager højde for alle de særlige forhold og nuancer ved fysisk kondition og beregnes for både begyndere og avancerede atleter.

Anbefalede: