Hurtig Vægttabsmetode Med Sean Tee

Hurtig Vægttabsmetode Med Sean Tee
Hurtig Vægttabsmetode Med Sean Tee

Video: Hurtig Vægttabsmetode Med Sean Tee

Video: Hurtig Vægttabsmetode Med Sean Tee
Video: Kål ruller om en halv time! Lazier aldrig! Middag på 30 minutter / Maria Mironevich 2024, April
Anonim

Vægttabsprogrammer fra amerikanske undervisere er meget populære på Internettet og på tv. Et af de mest effektive programmer til hurtigt vægttab og kropstransformation kan betragtes som Insanity-programmet, der ledes af træner Sean Tee.

Hurtig vægttabsmetode med Sean Tee
Hurtig vægttabsmetode med Sean Tee

Sean Tee er en af de mest populære amerikanske undervisere. En af hans mest berømte træningsprogrammer kaldes Insanity, hvilket betyder sindssyge. Fra coachens rasende tempo og ambitioner kan du faktisk blive skør i ordets gode forstand.

Sindssyge er en meget populær, men meget hård træning, der lover "fuldstændig kropstransformation på 60 dage." Hans elever forbedrer deres figur gennem enkle, men meget intense øvelser. Det er værd at sige, at Sean er en meget krævende og streng træner, med en kommanderende tone retter han sine anklager mod målet. Denne træningsstil er perfekt til dem, der konstant er dovne og gør alt skødesløst. Det kan dog skræmme dem, der er bange for alvorligt moralsk pres, væk.

Princippet om drift af metoden til at tabe sig i henhold til Insanity-programmet er en kombination af styrke og aerob træning. Alle øvelser udføres i et accelereret tempo uden ret til hvile eller afslapning. At tage dette kursus kræver enorm motivation og dedikation, men resultaterne er det klart værd. I slutningen af kurset får kroppen en lokkende form, fedtet forsvinder, og stærke muskler vises på dets sted. Men det er værd at vide, at uden den samme intense træning i fremtiden, kan resultatet gå tabt.

Et sådant program er velegnet til dem, der er mentalt og fysisk stærke og sunde. Hvem kan lide at overvinde sig selv og stræbe efter det bedste. Du skal ikke tro, at du i Seans træning kan slappe af og gøre alt halvhjertet. Trænerens stærkeste følelser overføres selv gennem skærmen og vil give en alvorlig drivkraft til intens arbejde på sig selv. Med høj kvalitet udførelse af alle øvelser uden stop, om tre måneder får du en slank og smuk figur. Men glem ikke normerne for korrekt ernæring, fordi dette er den vigtigste faktor, når du taber overvægt.

Anbefalede: