Hvem Er Bedre At Tabe Sig: Jillian Michaels Eller Sean Tee?

Hvem Er Bedre At Tabe Sig: Jillian Michaels Eller Sean Tee?
Hvem Er Bedre At Tabe Sig: Jillian Michaels Eller Sean Tee?

Video: Hvem Er Bedre At Tabe Sig: Jillian Michaels Eller Sean Tee?

Video: Hvem Er Bedre At Tabe Sig: Jillian Michaels Eller Sean Tee?
Video: TINY CANDY VS GIANT CANDY SWITCH UP | We Are The Davises 2024, April
Anonim

Jillian Michaels er en kvinde, der lavede sin egen krop. Hun gik fra at være en fedt teenager til en træner med en perfekt figur. Sean Tee er en amerikansk fitnessinstruktør, en smuk mulat, hvis videoer er meget populære. Seans hurtige træningshastighed giver dig mulighed for at tabe fedt i et accelereret tempo. Så hvad trænerprogram er mere effektivt?

Hvem er bedre at tabe sig: Jillian Michaels eller Sean Tee?
Hvem er bedre at tabe sig: Jillian Michaels eller Sean Tee?

Mange er interesserede i, hvor du kan opnå de bedste resultater ved at tabe dig: i træning med Gillian eller i træning med Sean? Der er ikke noget bestemt svar på dette spørgsmål. Desuden er det helt umuligt at sammenligne og sætte disse trænere på samme niveau. Selvom de forfølger et mål - vægttab, er træning stadig meget forskellige.

Seans træning kan sammenlignes med CrossFit, under træning er der ikke engang et hvile sekund, alt sker i et hektisk tempo. Gillians træning kan kaldes mere feminin, deres tempo er ikke så hurtigt, specifikke zoner udarbejdes: hofter, bagdel, mave, ben, arme.

Gillians træning er mere velegnet til begyndere. Selvom Gillian også har ganske seriøse og hårde programmer, som kun en uddannet person kan håndtere. Der er også to niveauer af træning: for begyndere og avancerede.

Seans træning, især Insanity, kan håndteres af en person, der allerede er bekendt med sport. Uden den mindste forberedelse er det let at få et hjerteanfald på en sådan træning. Og dette er ikke en vittighed. Et hektisk tempo vil være farligt for en uforberedt person. Derfor anbefales træning med Sean bedst til dem, der har fremragende fysisk sundhed og allerede er fortrolige med stresset.

Det er uacceptabelt at sammenligne absolut to forskellige træningskomplekser. Både Jill og Sean har udviklet deres egne programmer, som har bevist deres effektivitet mere end én gang. Her handler det mere om belastning, udholdenhed, dynamik og hastighed. Hvis du udholder et voldsomt tempo, passer træning med Sean dig bedre. Hvis du foretrækker et mere afslappet, men lige så effektivt tempo, så velkommen til Gillian. Forresten har hun et meget stort antal forskellige programmer designet til forskellige træningsniveauer og til forskellige muskelgrupper.

Både Sean Tee og Jillian Michaels er fremragende fitnesstrænere, hvis kompetence er uden tvivl. Disse mennesker har en anden tilgang til træningsprocessen og forskellige metoder til at tabe sig. Der er altid et valg, men før klassen skal du beregne din styrke og vælge det mest behagelige tempo for dig selv, især dem der lige er begyndt at stifte bekendtskab med hjemmefitness.

Anbefalede: