Hvilke Badeværelsesvægte Er Bedre - Elektroniske Eller Mekaniske

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Badeværelsesvægte Er Bedre - Elektroniske Eller Mekaniske
Hvilke Badeværelsesvægte Er Bedre - Elektroniske Eller Mekaniske
Video: Hvilke Badeværelsesvægte Er Bedre - Elektroniske Eller Mekaniske
Video: Cilvēcīgas kļūdas dēļ Daugavpilī piedāvāts vakcinēties arī 35.decembrī 2023, Februar
Anonim

Valget mellem elektroniske og mekaniske skalaer er grundlæggende et valg mellem nøjagtighed og lave omkostninger. Over tid foretrækker flere og flere forbrugere mere moderne og bekvemme elektroniske vægte: mange modeller er udstyret med så mange funktioner, at overbetaling synes berettiget. Men nogle brugere har ikke brug for alle disse funktioner, og gramnøjagtighed er også valgfri, deres valg er mekaniske modeller.

Hvilke badeværelsesvægte er bedre - elektroniske eller mekaniske
Hvilke badeværelsesvægte er bedre - elektroniske eller mekaniske

Instruktioner

Trin 1

Princippet om drift af mekaniske skalaer er simpelt: en fjeder er placeret under platformen, når en person står på dem, komprimerer den, trykket får pilen til at bevæge sig langs skalaen. Ingen batterier, genopladelige batterier, opladere er nødvendige - mekaniske vægte fungerer under alle forhold og er holdbare, hvis de er lavet i høj kvalitet. Enkelheden i designet påvirker også prisen: de fleste mekaniske modeller er flere gange billigere end elektroniske vægte, og dette er deres største fordel.

Trin 2

Og den største ulempe ved mekaniske skalaer er unøjagtighed. Nogle enheder giver en fejl på op til 2 kg, hvilket slet ikke passer til de fleste moderne brugere. Selv om dette er en ekstrem, forveksles mange moderne modeller med maksimalt et halvt kilo - nogle billige elektroniske vægte har en større fejl. Kort sagt, hvis du er tilfreds med aflæsningerne med en spredning på ca. et kilo, skal du ikke betale for meget for en elektronisk model, men sådanne skalaer fungerer ikke for elskere af nøjagtighed.

Trin 3

Elektroniske vægte tilbyder stor nøjagtighed, da de arbejder med en speciel sensor lavet af et trykfølsomt materiale. Oplysninger om tryk konverteres til elektronisk form og kommer ind i displayet, som afspejler vægten med tiendedele og undertiden endda hundrededele af et kilogram. At tabe piger, bodybuildere, gravide kvinder, det er vigtigt at kende de mindste ændringer i deres krop. Men du er nødt til at forstå, at hverken mekaniske eller elektroniske skalaer afspejler mængden af ​​fedt i kroppen, fordi ændringer i vægt kan skyldes udsving i væske i kroppen og af andre årsager.

Trin 4

Nogle elektroniske vægte er udstyret med mange ekstra funktioner, herunder en kropsfedtprocentberegner. Men her garanterer de ikke nøjagtighed, idet de kun beregner vægten i henhold til standardformler. Kun de dyreste modeller med specielle sensorer kan virkelig estimere mængden af ​​fedt, muskel og knoglevæv i kroppen.

Trin 5

Elektroniske vægte er dyrere end mekaniske, men hvis du ikke vælger en model med en lang række ekstra funktioner, vil overbetaling for nøjagtighed være lille og ret berettiget. Elektroniske vægte kører på batterier, men strømforbruget er så lavt, at de kan bruges i årevis uden at skulle huske at udskifte batterierne. Derudover er valget af elektroniske modeller meget bredere, og designet er meget mere attraktivt.

Populær af emne.