Sådan Vrides En Bøjle For At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vrides En Bøjle For At Tabe Sig
Sådan Vrides En Bøjle For At Tabe Sig

Video: Sådan Vrides En Bøjle For At Tabe Sig

Video: Sådan Vrides En Bøjle For At Tabe Sig
Video: Lækre, sprøde koreanske agurker TIL VINTER 2024, Kan
Anonim

En bøjle eller hulbøjle kan være en fremragende assistent i kampen mod vægt og ekstra centimeter i taljen. Effektiviteten af dens effekt stiger markant, hvis denne simulator bruges i kombination med sund ernæring og fitness.

Sådan vrides en bøjle for at tabe sig
Sådan vrides en bøjle for at tabe sig

Instruktioner

Trin 1

Rammen er mest nyttig i taljen, den masserer ikke kun de indre organer godt, men den fjerner også underlivet, fedtaflejringer på siderne og ryggen. De mest populære bøjler er konventionel plast. For at opnå en signifikant effekt er det værd at foretrække vægtede hula-bøjler - så processen med at forbrænde kalorier med regelmæssige træningsprogrammer vil gå hurtigere. Desuden kan sådanne kraftbøjler stadig gøres tungere ved at hælde sand i tomme segmenter. Der er også massage hula bøjler med prægede fremspring og bolde. Den bedste mulighed for at tabe sig er to i en, kombineret bøjle.

Trin 2

Rammen er meget nem at bruge. Der kræves ikke særlig fysisk træning for at arbejde sammen med ham. Under træning forbedres lymfecirkulationen, og dette fører til et fald i mængden af fedt i kroppen. Plus, at dreje en bøjle, især en vægtet, forbrænder kalorier og styrker musklerne i din krop.

Trin 3

Start med en lys bøjle. For begyndere er 5 minutter om dagen nok, øg tiden for kontinuerlig vridning gradvist til 30 minutter. Og først efter at hula-hoop er blevet en vane, skal du gå til vægtningsagenten. Glem ikke den generelle opvarmning af kroppen, gør øvelser for arme og ben.

Trin 4

Klasser med hula hoop skal udføres hver dag og ikke tidligere end 2-3 timer efter at have spist. Ellers risikerer du volvulus.

Trin 5

Hvis du begyndte at øve med en massagebøjle, skal du være forberedt på, at der efter de første træningspas kan dannes blå mærker i taljen, da der er præget fremspring på indersiden af massage hulbøjlen. Dette er en normal reaktion i kroppen. Brug et bredt sportsbælte eller en tyk sweater for at undgå blå mærker.

Trin 6

Hvis du er bekymret for tilstanden af kroppens indre organer, har du helbredsproblemer eller kroniske sygdomme, for at undgå konsekvenserne er det bedre at konsultere en læge inden træning. En vægtet bøjle kan være særligt skadelig.

Anbefalede: