Sådan Vrides Hula-bøjlen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vrides Hula-bøjlen
Sådan Vrides Hula-bøjlen

Video: Sådan Vrides Hula-bøjlen

Video: Sådan Vrides Hula-bøjlen
Video: Вяжем очень интересную, лёгкую в выполнении женскую (подростковую) манишку спицами. 2024, Kan
Anonim

Hula-bøjlen er et fantastisk værktøj til at tynde din talje, hofter og hofter ud. I dag kan du købe en bøjle til folk med forskellig fysisk træning: med og uden massageelementer, med en indbygget computer, der tæller antallet af rotationer og forbrændte kalorier. For at opnå et mærkbart resultat skal du engagere dig i hula hoop regelmæssigt i 15-20 minutter om dagen, og snart vil du bemærke, hvordan din hud er blevet mere elastisk, og de ekstra centimeter begyndte langsomt men sikkert at forsvinde.

Hula hoop øvelser - slank talje, tonet mave, fast hud
Hula hoop øvelser - slank talje, tonet mave, fast hud

Instruktioner

Trin 1

Før du begynder at træne, skal du vælge den rigtige hula hoop. I sportsbutikker kan du købe plast- og metalbøjler såvel som med massageelementer og vægtede. Hvis du aldrig har beskæftiget dig med hula hoop før, så køb dette udstyr, der vejer op til 1,5 kg. Mere trænede mennesker (dem, der har trænet i cirka seks måneder) kan øge bøjlens vægt til 2–2,5 kg. Tyngre hula-bøjler kan kun spilles af fysisk forberedte mennesker. Hvis du straks vælger en stor vægt, kan du skade dit helbred.

Trin 2

Stå lige op, placer dine fødder skulderbredde fra hinanden, drej dine fødder i en vinkel på 45 °, du kan bøje knæene lidt. Stram musklerne i din ryg og mave, da dette for det første vil redde dig fra skade, og for det andet vil resultatet fra øvelserne blive bedre. Brug derefter dine hænder til at indstille bøjlens rotationsretning og støtte den ved hjælp af cirkulære bevægelser i overkroppen. Begynd at træne med 5 minutter om dagen og øg tiden gradvist.

Trin 3

Først vil det højst sandsynligt være ret svært for dig at dreje hula-bøjlen, især hvis du ikke har gjort det før. Det vil kræve en stor indsats for at forhindre det i at falde. Men når din færdighed vokser, kan du komplicere øvelserne, tilføje nye. For eksempel, mens du roterer, løft dine arme op og stræk dig så højt som muligt, fold derefter armene over brystet og stram din talje og hofter. Denne øvelse hjælper din talje med at blive slank hurtigere og din mave fastere.

Trin 4

For at styrke musklerne i dine ben skal du gøre lunger med det ene eller det andet ben. Samtidig må du ikke stoppe med at dreje hula-rammen. Du kan også dreje bøjlen, mens du står på det ene ben. Skift derefter dit ben. Og for at komplicere denne øvelse skal du bøje i forskellige retninger. Oprethold kun balance med dine hænder.

Anbefalede: