Vil Hula Hoop Hjælpe Med At Fjerne Sider Og Mave

Indholdsfortegnelse:

Vil Hula Hoop Hjælpe Med At Fjerne Sider Og Mave
Vil Hula Hoop Hjælpe Med At Fjerne Sider Og Mave

Video: Vil Hula Hoop Hjælpe Med At Fjerne Sider Og Mave

Video: Vil Hula Hoop Hjælpe Med At Fjerne Sider Og Mave
Video: Blast Your Belly Fat With a Hula Hoop | NewBeauty Body 2024, Kan
Anonim

Ordet hula hoop kommer fra navnet på den hawaiiske dans "hula" (baseret på dansen - rytmisk svingning af hofterne) og det engelske ord "hoop" - en hoop. Bøjleøvelser er populære ikke kun i gymnastik, men også i hverdagen. Denne form for fitness styrker muskeltonen og gør taljen slank.

Vil hula hoop hjælpe med at fjerne sider og mave
Vil hula hoop hjælpe med at fjerne sider og mave

Valg af bøjle

Effektiviteten af øvelsen afhænger stort set af valget af rammen. Det kan være en gammel jernbøjle, arvet fra mor eller bedstemor eller en ny - købt i en specialbutik. Valget af bøjler i sportsafdelingen er bredt og afhænger af dine præferencer med hensyn til materiale, form og pris. Der er plastik, metal og gummibelagte bøjler. Med massagelæber og glatte, med magneter til forbedring af blodcirkulationen og uden magneter, sammenklappelig og i et stykke. Prisen varierer fra 350 til 2500 rubler.

For at passe en bøjle efter diameter skal du stå lige op og lade din familie måle afstanden fra din hofte til gulvet. Den resulterende indikator vil være den bedste mulighed.

Øvelser

Øvelser med en gymnastikbøjle er ret enkle, det vigtigste er at lære at holde en hula-bøjle i taljen. Hovedbelastningen er på skrå- og mavemusklerne og de tværgående muskler i ryggen. For effektivitet skal du dreje rammen skiftevis i den ene eller den anden retning. Rammen skal dreje rundt om taljen i samme hastighed under hele øvelsen.

Vælg først en ledig plads i lejligheden til motion, læg bøjlen på dig selv og hold den med dine hænder i taljeområdet. Spred dine fødder skulderbredde fra hinanden. Bagsiden skal være lige. Drej rammen skarpt til siden, og efter et par sekunder begynder du at foretage hurtige rotationsbevægelser med dine hofter i tide med rammen (fanger tempoet i dens rotation). Beskriv ikke en bred cirkel med dine hofter eller tøv ikke - bøjlen falder straks. For at undgå blå mærker behøver du ikke at dreje bøjlen på din bare torso, det er bedre at bære en let tæt T-shirt eller T-shirt.

Nogle mennesker har et spørgsmål: hvad skal man gøre med deres hænder? Det er nyttigt at ændre hændernes position, når du drejer rammen: Først skal du sprede den til siderne eller trække den fremad, derefter klemme håndfladerne i låsen bag på hovedet (albuerne er skilt) og løftes op fra dette position. Sådanne manipulationer vil redde øvelsen fra en vis monotoni, og på samme tid vil hænderne være i den rigtige tone.

Det anbefales gradvist (tilføjelse af 1-3 minutter om ugen) at øge træningstiden med rammen fra 3 til 15 minutter. Du skal gøre det på tom mave eller 2-3 timer efter at have spist. Træningens varighed skal være mindst tre måneder. De første resultater er synlige efter 1, 5 måneder. Med aktiv brug kan du forbrænde mere end 15 kalorier i minuttet.

Ud over at vride kan bøjlen også bruges i squats. Stå lige, læg bøjlen til din højre side, hold den med din venstre hånd. Sæt dig forsigtigt ned, og træd ind i rammen. Rette op. Gentag på den anden side. Skift alternativt gennem bøjlen 10-15 gange. Dette vil engagere musklerne i dine glutes og indre lår.

For generel tone vil øvelsen "Seks trin" være nyttig. Placer bøjlen på gulvet foran dig. For en optælling skal du træde i en cirkel med en fod. Når du tæller to, skal du trække dit andet ben op. 3 - sæt dig ned, 4 - tag rammen og ret med den, 5 - løft rammen over dit hoved, 6 - bøj dig over og vend hula-rammen tilbage på gulvet.

Anbefalede: