Hvordan Man Vælger En Hula Hoop

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Hula Hoop
Hvordan Man Vælger En Hula Hoop

Video: Hvordan Man Vælger En Hula Hoop

Video: Hvordan Man Vælger En Hula Hoop
Video: Пояс верности, или хулахуп? Испытываем работу INTELLIGENT HULA HOOP 2024, Kan
Anonim

Kroppen er en fantastisk træningsmaskine, der hjælper dig med at tabe ekstra pounds omkring din talje. Det giver dig mulighed for at reducere mave og aflejringer på siderne, hvilket er meget gavnligt for dem, der taber sig. Og simulatoren koster ikke meget, men valget skal behandles ansvarligt.

Hvordan man vælger en hula hoop
Hvordan man vælger en hula hoop

Instruktioner

Trin 1

Der er mange hula-bøjler på det moderne marked, de adskiller sig i vægt, antal elementer, tilstedeværelsen af massageudstyr og vægt. Det er vigtigt ikke at købe det dyreste eller det lyseste, effektiviteten afhænger ikke af dette, men af træningens intensitet. Hvis rammen ikke vælges korrekt, vil klasserne være meget ubehagelige, hvilket betyder, at du ikke skal vente på resultatet, da du meget hurtigt holder op med at plage dig selv.

Trin 2

Diameteren af hulbøjlen betyder noget. Det skal være mere end 1 meter. Placer det på gulvet, og sørg for, at toppen er højere end din talje. Hvis ringen er mindre, giver den ikke det ønskede resultat.

Trin 3

Hvis du aldrig har spundet en bøjle eller spillet sport i lang tid, er det bedre at købe en metalbøjle. Det er ikke dyrt, vejer op til 1 kg. Det er let at lære at bruge simulatoren på den, og så gør siderne ikke ondt, der er ingen alvorlig hævelse og blå mærker. Hvis du inden for 3 uger bruger den i 30 minutter, forsvinder maven.

Trin 4

For dem, der ved, hvordan man bruger enheden, er plastikmodeller egnede. Du kan vælge en almindelig uden torn. Det er let, på grund af dette er det sværere at dreje det end metal, det stræber efter at falde hele tiden. Eller du kan vælge en foldemulighed, dens vægt vil være større. Men pluset ved en sådan hula-bøjle er, at den tager lidt plads, den kan foldes og fjernes, og den er let at transportere. Der er muligheder, hvor hver enkelt del kan udfyldes, hvorved vægten øges. Dette er nødvendigt for at øge belastningen. Der er specielle fyldstoffer, men selv almindeligt sand vil gøre. I de første par måneder af træningen er dette ikke nødvendigt, men i fremtiden kan du gøre rammen mere effektiv.

Trin 5

Hulbøjle med masserende elementer betragtes som meget effektiv. I rotationsprocessen virker specielle fremspring på fedtvævet, de skaber en massageeffekt, og dette giver dig mulighed for hurtigt at gøre taljen tynd. Men efter sådanne ting vises meget alvorlige blå mærker. Gentræning ser ud til at være meget smertefuld. Indstillingen er velegnet til meget motiverede mennesker, der ikke opgiver det, de startede halvvejs igennem.

Trin 6

En hula hoop med en kalorietæller er velegnet til dem, der overvåger deres ernæring. Den har en indbygget speciel sensor, der kører på batterier. Den registrerer antallet af omdrejninger i simulatoren og giver den brugte energi. Det er meget praktisk i de øjeblikke, hvor du har forkælet dig selv med sødt og ønsker, at det ikke skal deponeres på din mave. Men vær opmærksom på, at du bliver nødt til at dreje bøjlen i mindst 40 minutter i et hurtigt tempo for at få råd til et stykke kage.

Anbefalede: