At Tabe Sig Med Hula Hoop

At Tabe Sig Med Hula Hoop
At Tabe Sig Med Hula Hoop

Video: At Tabe Sig Med Hula Hoop

Video: At Tabe Sig Med Hula Hoop
Video: КАК ПОХУДЕТЬ БЫСТРО И ПРОСТО! - 5 КГ ЗА НЕДЕЛЮ! ГРЕЧНЕВАЯ ДИЕТА. 2024, April
Anonim

Slank talje er enhver piges drøm! En pige med en sådan talje går ikke ubemærket hen af mandlig opmærksomhed, da det kan efterlade en mand ligeglad: forlokkende kurver og en forførende figur.

At tabe sig med hula hoop
At tabe sig med hula hoop

Men hvad kan pigen hjælpe med dette? Der er en god løsning på dette problem! Få en hula-bøjle - en bøjle med en let modificeret struktur.

Hvordan bliver taljen tyndere?

Rotationen af hula hoop fører til ikke kun musklerne, men også huden, overskydende kalorier forbrændes også, og blodcirkulationen øges, hvilket resulterer i et fald i taljen, hofterne og maven.

Hvis du beslutsomt deltager i træning, og de bliver systematiske, så får du kun i dette tilfælde et positivt resultat. Du bruger ikke store udgifter på sportsudstyr, men du får også det ønskede resultat.

Husk, effektiviteten afhænger af hula hoop rotation teknik. Placer dine fødder i en behagelig position for dig, den mest behagelige position vil være skulderbredde fra hinanden, fordi det giver fri rotation af rammen.

Effektens rotationshastighed tilføjes ikke, så vælg det passende og optimale tempo for dig. Øvelsen skal udføres med stigende udførelsestid.

Start med et par minutter og øg din leveringstid gradvist.

Regelmæssig, intens træning får dig ikke til at vente på resultatet, og det vil være synligt om et par dage. En måned med sådan træning vil medføre et tab på 2 til 5 centimeter fra taljeområdet. Resultatet er ikke imponerende, så tilføj en sund diæt til alt andet.

Hvordan vælger man den rigtige hula hoop?

Det moderne marked for sportsudstyr tilbyder et omfattende udvalg af rammeudvalg. Hvilken der vil være den mest bekvemme for dig, kan du kun forstå ved først at dreje denne smukke genstand.

Du kan vælge en hula-bøjle med plastik- eller metalkugler eller magneter. Vil en tung bøjle give de bedste resultater? Nej, dette er vildfarelsen hos mange piger. En tung bøjle lægger for meget stress på rygsøjlen og kan derfor have negative virkninger og ubehagelige konsekvenser.

En præfabrikeret plastikbøjle med massagekugler er velegnet til enhver pige.

Er der nogen kontraindikationer for at øve med hula hoop?

Selvfølgelig, men der er meget få af dem, dette er graviditet og tidspunktet for kritiske dage. Du bør heller ikke dreje hulbøjlen til personer med sygdomme i bevægeapparatet.

Motion kan forbedre fitness efter fødslen ved at stramme dine mavemuskler. Med sådanne øvelser er effekten garanteret for dig!

Anbefalede: