Hjælper En Motionscykel Dig Med At Tabe Sig?

Indholdsfortegnelse:

Hjælper En Motionscykel Dig Med At Tabe Sig?
Hjælper En Motionscykel Dig Med At Tabe Sig?

Video: Hjælper En Motionscykel Dig Med At Tabe Sig?

Video: Hjælper En Motionscykel Dig Med At Tabe Sig?
Video: How Fast Will You Lose Weight With an Exercise Bike Workout? 2024, April
Anonim

En motionscykel er et af de mest nyttige vægttabsprodukter både hjemme og i fitnessrummet. Desuden kan du træde hjemme, mens du ser tv, og kombinerer behageligt at se film og programmer med kaloriforbrænding. Klasser på dette apparat er velegnede til mennesker i alle aldre og baggrunde.

Hjælper en motionscykel dig med at tabe sig?
Hjælper en motionscykel dig med at tabe sig?

Træningscykler hører til gruppen af kardiovaskulært udstyr, der giver aerob træning for hele kroppen. Sådanne simulatorer er ikke kun nyttige til hurtigt og effektivt vægttab - de er designet til dette så meget som muligt! Cykelsimulatorer bruges til mere end bare fedtforbrænding. De er gode til træning, forbedring af den generelle udholdenhed og gendannelse af beskadigede ben.

Aerobt kardiovaskulært udstyr tilhører en gruppe af generelt forstærkende udstyr, der træner det kardiovaskulære system, taber sig, forbedrer iltmætning i blodet.

Men som i andre former for træning skal du kende og følge reglerne, uden hvilke klasser mister deres effektivitet. Kontakt din læge, inden du træner. Så for eksempel har personer med rygsøjle kun lov til at træne på cykler med vandret stilling udstyret med ryglæn. Også træning på en cykelsimulator er ikke egnet til dem, der har åreknuder, hypertension og nogle sygdomme i det kardiovaskulære system.

Træningsplan

Lav en træningsplan for dig selv og hold dig til den. Godt planlagte aktiviteter hjælper dig med at nå dine mål mere effektivt. Du skal gøre 30 minutter 3-5 gange om ugen. Selvom det anbefales for dem, der ikke har sportstræning, at tage de første klasser ikke mere end 15 minutter. Efter en måneds træning kan du øge tiden for en lektion til 40-45 minutter.

Glem ikke dine hviledage. Når dine træningsprogrammer bliver intense, skal du træne, så der er en hviledag mellem træningen. Du har også råd til en uges hvile hver 1,5 måned. Husk at veje dig selv regelmæssigt og registrer dine resultater i din lektionsplan.

Når du laver din plan, skal du prøve at gøre den varieret. Træn en træning i konstant tempo og med en jævn belastning. Den anden har lav belastning, men høj pedalhastighed. Den tredje kombineres: pedal med maksimal intensitet i 30 sekunder, jævnt og jævnt i 1 minut.

Effekten af at træne på en stationær cykel manifesteres ved enhver belastning. Men fedtforbrænding begynder, når din puls er på eller over 75% af din maksimale værdi. Den maksimale puls kan beregnes ved at trække det samlede antal år fra 220.

Træningshemmeligheder

Du kan tabe dig på en motionscykel af ethvert design. De mest bekvemme modeller er dog udstyret med en computer. Det elektroniske display viser: puls, kalorieforbrug, bevægelseshastighed og tilbagelagt afstand. Husk at justere sædet og håndtaget, så det passer til dig, inden du træner. Sid lige op uden at slap. Drej pedalerne med forsiden af din fod.

Start dine klasser med en opvarmning. For at gøre dette skal du blot træde i langsomt tempo. Mange supplerer opvarmningen med sidebøjninger, squats, push-ups, armøvelser, mens du arbejder på simulatoren. Mange mennesker træner på en stationær cykel til rytmisk musik: den musikalske rytme og tempo hæver stemningen og hjælper med at træde med den ønskede intensitet.

Overbelast ikke din krop. Overvåg din puls og sundhed. Så snart du føler dig utilpas, skal du reducere belastningen, men ikke brat! Sænk langsomt dit tempo og hvile.

Og træne dig selv i at tælle de kalorier, du spiser i løbet af dagen. Hvis du spiser flere kalorier, end der forbrændes under træning, kan der ikke være tale om vægttab. For et korrekt og effektivt vægttab er det nødvendigt, at kalorieforbruget under træning er 600-800 kcal højere end forbruget med mad.

Anbefalede: