Sådan Taber Du Dig Med Hula Hoop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Med Hula Hoop
Sådan Taber Du Dig Med Hula Hoop

Video: Sådan Taber Du Dig Med Hula Hoop

Video: Sådan Taber Du Dig Med Hula Hoop
Video: Tab dig med Power hoop uge 3-4 2024, April
Anonim

Hulahoop er et populært sportsudstyr, som alle kender fra barndommen. Det er en plastik- eller aluminiumsramme med en ret stor diameter, som skal drejes rundt om kroppen. Drejning af hula-bøjlen er ret enkel, det vigtigste er ikke at stoppe med at bevæge din talje og hofter.

Sådan taber du dig med hula hoop
Sådan taber du dig med hula hoop

Hvilken hula hoop at vælge

Mange tror fejlagtigt, at en tung besat bøjle skal bruges til den rette effekt. Dette er ikke sandt, sådan en hula hoop er helt uegnet til begyndere. Som et resultat får du ikke en tynd talje, men mange blå mærker. Den ideelle mulighed ville være en slank aluminiumsramme (forresten er den meget billigere med hensyn til pris). Hvis denne bøjle ikke virker tung nok for dig, skal du blot forbinde 2 aluminiumsbøjler med tape. Over tid kan du gå videre til mere seriøse simulatorer - hula-bøjler med silikonespidser på overfladen.

Hulahoop og vægttab

For at reducere taljen er det ikke nok at dreje hulbøjlen - du skal helt sikkert revidere din diæt. Dette er ikke en diæt, men en ordentlig afbalanceret diæt. Det er bedre at begynde at dreje hula-bøjlen med et lille antal omdrejninger, hvilket gradvist øger træningens varighed. Generelt er det nødvendigt at foretage cirka 1500 omdrejninger uden at stoppe for at mærke effekten. Regelmæssig træning er nøglen til succes. Forresten kan du vride hula-bøjlen ikke kun i taljen, men også på arme, hofter og endda ben.

For hvem hula hoop er kontraindiceret: hula hoop har en række kontraindikationer - sygdomme i bughulen, gynækologiske problemer, intervertebrale brok såvel som bulende muldvarper og papillomer i taljeområdet, som kan blive beskadiget af rammen.

Anbefalede: