Sådan Taber Du Dig Med En Gymdisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Med En Gymdisk
Sådan Taber Du Dig Med En Gymdisk

Video: Sådan Taber Du Dig Med En Gymdisk

Video: Sådan Taber Du Dig Med En Gymdisk
Video: Sådan taber du dig! 7 tips til VÆGTTAB 2024, April
Anonim

Gymnastikskiven er kendt for mere end en generation af mennesker. Efter alt begyndte produktionen af denne simulator i sovjetiske tider. Derefter var det umuligt at forestille sig et enkelt gym uden en sundhedsdisk. Folk troede fast på, at denne særlige simulator ville hjælpe med at finde en slank og fleksibel krop.

Sådan taber du dig med en gymdisk
Sådan taber du dig med en gymdisk

Instruktioner

Trin 1

Desværre fungerer det ikke at tabe en stor mængde kilo og mærkbart tabe sig ved kun at bruge en gymnastikskive. Især hvis personen, der praktiserer på det, ikke kun har et par ekstra folder, men svær fedme. Ifølge eksperters skøn mister en person, der vejer fra 70 til 90 kg, når han træner på en sundhedsskive omkring 150-200 kilokalorier på 30 minutter. Dette er for lidt til effektivt vægttab. Derfor, for at disken kan hjælpe dig med at tabe mindst et par kilo, bliver du nødt til at træne i flere timer om dagen, men det er meget trættende og ikke altid berettiget. Eksperter anbefaler at inkludere sundhedsdisken i et sæt vægttabsforanstaltninger og bruge den som en opvarmning inden grundlæggende fysisk aktivitet. I dette tilfælde hjælper træning på en gymnastikskive med at træne musklerne og gøre kroppen slank og fit.

Trin 2

Før du begynder at træne med en gymnastikskive, skal du vælge et sted til dette. Overfladen, som simulatoren ligger på, skal være i god kontakt med disken. For at gøre undervisningen sikker kan du købe en speciel gummimåtte, og problemet løses. Sættet med øvelser på en gymnastikskive er ikke så omfattende, men der er variation. Grundlæggende er den sædvanlige vridning af underkroppen på skiven, når begge ben sidder godt fast på maskinen. En sådan øvelse vil hjælpe med at træne de skrå muskler i maven, hvilket påvirker mange kvinders problemområde. Når du udfører øvelsen, kan du ikke foretage pludselige bevægelser; alle øvelser skal startes langsomt, hvilket øger tempoet over tid. Skarpe tændinger på disken kan skade rygsøjlen, hvilket er meget smertefuldt og sundhedsfarligt.

Trin 3

For at udføre den næste øvelse har du ikke kun brug for en gymnastikskive, men også en stol med ryg. Du skal stå med to fødder på disken, tag fat i stolens bagside med dine hænder. Nu skal du forsigtigt dreje overkroppen, mens du holder hofterne på plads. Gentag 5-10 gange. Når den er mestret, kan denne øvelse blive vanskeligere. For at gøre dette skal du stå på disken med den ene fod og holde ryggen på stolen og udføre drejninger. I dette tilfælde er det meget vigtigt at opretholde balance og ikke vælte til siderne. Gentag 5-10 gange på hvert ben.

Trin 4

Følgende øvelse betragtes som en af de mest effektive. Du skal stå med to fødder på gymnastikskiven, læg dine hænder på dine sider. Drej derefter hofterne i forskellige retninger. Det er meget vigtigt, at antallet af bevægelser i den ene retning svarer til antallet af gentagelser i den anden retning. I dette tilfælde vil musklerne arbejde symmetrisk. Uddannede kan rådes til at træne med håndvægte. I dette tilfælde, når du udfører øvelsen, vil underkroppen gå i den ene retning, og armene med vægte i den anden.

Trin 5

Ovenstående er de vigtigste typer øvelser, der kan udføres ved hjælp af en gymnastikskive. Med konstant træning, ordentlig ernæring og anden fysisk aktivitet er det muligt at forbedre og stramme figuren mærkbart.

Anbefalede: