Sådan Taber Du Dig Hurtigt Med Zumba

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Hurtigt Med Zumba
Sådan Taber Du Dig Hurtigt Med Zumba

Video: Sådan Taber Du Dig Hurtigt Med Zumba

Video: Sådan Taber Du Dig Hurtigt Med Zumba
Video: Sådan tabte min klient 43 kg! 3 ting du SKAL gøre hvis du vil tabe dig! 2024, Kan
Anonim

Zumba er en af de mest populære (og ifølge mange de mest behagelige) måder at bekæmpe ekstra pund på, få en slank figur og forbedre fysisk kondition. Kombinationen af rytmerne af brændende latino, reggaeton, salsa og marengs giver dig mulighed for ikke at udøve indsats under træning. I stedet fuld tilfredshed fra stadigt glattere kropsbevægelser og en god tid!

Hvordan man hurtigt taber sig med en zumba
Hvordan man hurtigt taber sig med en zumba

Zumba bliver en stadig mere populær sport hvert år. Jeg undrer mig hvorfor? Oplev fordelene ved denne aerobic-mulighed. Find ud af, hvorfor du skal gå til disse klasser, og hvad du kan få ved at lave zumba regelmæssigt! Ikke kun er det sjovt, men det kan også hjælpe dig med at få en slank figur.

Hvor meget kan du tabe? Hvor mange kalorier går tabt med zumba? Hvorfor er netop dette fitnessprogram en værdig erstatning for et fitnesscenter? Der er mange fordele, men det er nok at kende mindst de 10 vigtigste for at beslutte sig og prøve.

10 fordele ved zumba

1. Forbrænder en enorm mængde kalorier

Gentagne tests viser, at op til 800 kcal forbrændes i en times træning! Er dette ikke et vidunderligt resultat? Til sammenligning brænder en times kørsel omkring 450 kcal. Mange mennesker spekulerer på, om det er muligt at tabe sig betydeligt ved hjælp af en zumba. Det enkle svar er ja!

2. Muskeldannelse

I modsætning til træning i gymnastiksalen er alle muskelgrupper involveret på samme tid. Hvad betyder dette i praksis? Hele din krop bliver elastisk og kaster overskydende fedt.

3. Variation og konsistens

Der er en grund til, at kvinder ikke kan lide at træne i gymnastiksalen. At køre maskinen og cardio kan slukke selv de hårdeste kvinder. Det er kedeligt og ensformigt. Men i tilfælde af zumba er alt andet. Takket være forskellige bevægelser og varm musik går tiden umærkeligt, og takket være aktive øvelser modtager kroppen en kolossal, men samtidig ukompliceret belastning!

I sport er det svært at tage det første skridt, men det er endnu sværere at gå til næste træning og derefter igen og igen. Zumba forventes som regel med glæde.

4. Hurtige resultater og hurtigt vægttab

Regelmæssig træning skaber en træningseffekt, der vil være synlig inden for få uger.

5. Zumba er den bedste måde at lindre stress på

Motion hjælper med at frigøre alle stress i hverdagen og får dig også til at føle dig afslappet og rolig. Pointen er, at mental træthed altid skal gå hånd i hånd med fysisk træthed. Hvis denne balance opretholdes, føler personen sig afslappet.

6. Træning er velegnet til alle

Begynder, avanceret, ung eller gammel - alle kan deltage i Zumba-klasser, og hvad mere er - alle får uden undtagelse de samme fordele og glæde.

7. Effekten af et behageligt tidsfordriv

Ser selv en time ud som en evighed, når du træner på simulatorer? Hvis en person ikke kan lide det, han laver, er det sådan, det sker. Og i en zumba går denne time på et øjeblik.

8. Møde nye mennesker

Deltagelse i organiserede sessioner skaber en bånd mellem deltagerne, fordi de alle har et fælles formål og mange samtaleemner.

9. Bedre kropsbevidsthed

Mens man danser, træner en person muskler, der ikke bruges, når de træner på simulatorer. Et eksempel er rygmuskler, som er yderst gavnlige for rygsøjlen, når de trænes. Således fungerer hele kroppen i kun en træning helt. Derudover begynder deltageren at acceptere deres krop, fordi bevægelserne bliver flydende og ekstremt feminine!

10. Føler mig glad

Regelmæssig træning får kroppen til at frigive endorfiner - hormoner af lykke. Det er takket være dem, at vi føler os afslappede og helt glade efter afslutningen af øvelserne!

Hvordan begynder jeg at øve Zumba?

Du kan vælge en af to metoder.

Den første er at deltage i en fitnessklub for teamwork. Men hvis du af forskellige årsager foretrækker at studere hjemme, har du intet at tabe. Der er mange videoer på youtube-kanaler, der viser forskellige træningsvariationer. Vælg den, du kan lide, og dans foran skærmen med den virtuelle instruktør. Det er virkelig let! Bare prøv det!

Anbefalede: