Sådan Taber Du Dig Hurtigt I Arme Og Skuldre Med Motion Og Ernæring

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Hurtigt I Arme Og Skuldre Med Motion Og Ernæring
Sådan Taber Du Dig Hurtigt I Arme Og Skuldre Med Motion Og Ernæring

Video: Sådan Taber Du Dig Hurtigt I Arme Og Skuldre Med Motion Og Ernæring

Video: Sådan Taber Du Dig Hurtigt I Arme Og Skuldre Med Motion Og Ernæring
Video: SÅDAN TABER DU DIG OG SPISER MEGET MAD! "Full day of eating" på dansk 2024, Kan
Anonim

Du vil altid se smuk og attraktiv ud. For at opnå en ideel figur er kvinder klar til diæt, drikker specielle piller og dyrker sport. For at opnå den ønskede skrøbelighed er ikke kun en tynd talje og faste hofter vigtige, men også smukke arme.

Sådan taber du dig hurtigt i arme og skuldre med motion og ernæring
Sådan taber du dig hurtigt i arme og skuldre med motion og ernæring

Ernæring til vægttab i arme og skuldre

For at miste de ekstra pund i arme og skuldre bliver du nødt til at tackle stram kontrol og tælle kalorier. Det er ikke nødvendigt at fjerne proteiner, fedtstoffer og kulhydrater fra kosten. Alt dette er nødvendigt for kroppens normale funktion og udvikling af muskelmasse, men det er nødvendigt at udelukke for højt kalorieindhold fra kosten. Skadelige fødevarer inkluderer kager, kager, fede desserter, pølser, nogle typer skinke og forskellige dåse fødevarer i olie. Den optimale mængde fedt, der forbruges pr. Dag, er 40 gram.

Det er værd at bemærke, at du ikke behøver at skære dit daglige kalorieindtag for meget. Optimum er 1200 kalorier om dagen for kvinder og 1500 for mænd. Eksperter anbefaler ikke at skære kosten med mere end 700 kcal, da dette er fyldt med dårlige sundheds- og sundhedsmæssige problemer. Mono-diæter er en mulighed, når du kun skal spise et produkt, for eksempel ris, du skal ikke lade dig rive med. Sådanne ekspresdieter, hvis de hjælper dig med at tabe et par kilo, vil resultatet ikke vare længe, men sandsynligvis vil det vende tilbage og tage et par "venner" med i tillæg.

Slankende øvelser til arme og skuldre

Enhver sportsaktivitet skal begynde med en opvarmning. Når du træner musklerne i arme og skuldre, anbefales det at udføre "Jump reb" øvelsen som en opvarmning af kroppen. Det forbereder ikke kun kroppen til stress, men strammer også underarmen. Intet udstyr kræves for at gennemføre øvelsen. Man må mentalt forestille sig, at rebet er i hænderne. Nu skal du springe på tæerne i 1-2 minutter. Samtidig laver hænderne rotationsbevægelser, som når man træner med et ægte reb. Kroppen er lige, når du udfører øvelsen, biceps er anspændte, albuerne presses mod kroppen.

Efter opvarmning kan du begynde at træne. Den første kaldes "Møllen". Udgangsposition - stående på gulvet, fødderne skulderbredde fra hinanden. Yderligere læner kroppen sig fremad og danner en parallel med gulvet. I denne position skal du lave kraftige svingende hænder, mens skuldrene ikke rejser sig. Først er 10-15 gentagelser nok, så det anbefales at øge antallet af gentagelser og for at få den bedste effekt, samle håndvægte ikke mere end 1,5 kg.

Den næste øvelse, der hjælper med at gøre dine arme og skuldre smukkere, er push-ups fra gulvet. Det er nødvendigt at sænke dig ned på gulvet og fokusere på dine knæ - for begyndere, på tæerne - for uddannede mennesker. Hænderne hviler på gulvet og er skulderbredde fra hinanden, ryggen er lige, maven trækkes ind. Nu skal du udføre 10 push-ups i et langsomt tempo, en pause i et par sekunder, 5 push-ups i en hurtig tilstand. Gentag sådanne skiftevis 3 gange.

For at gennemføre denne øvelse skal du bruge håndvægte, der vejer 1-1,5 kg. Så fødder skulderbredde fra hinanden, lige tilbage. Løft dine arme med vægte til skulderhøjde og bøj ved albuerne, der skal dannes en ret vinkel. Nu skal du bringe dine hænder sammen og sprede sig og holde dem lige foran dit ansigt. Lav 3 sæt 15 gange.

De tre øvelser beskrevet ovenfor vil være nok for første gang for dem, der ønsker at tabe sig i skuldre og arme.

Anbefalede: