Sådan Taber Du Dig Med En Bøjle

Sådan Taber Du Dig Med En Bøjle
Sådan Taber Du Dig Med En Bøjle

Video: Sådan Taber Du Dig Med En Bøjle

Video: Sådan Taber Du Dig Med En Bøjle
Video: Sådan taber du dig! 7 tips til VÆGTTAB 2024, April
Anonim

I kampen for en tynd talje går piger efter forskellige tricks: massage, kropsindpakning, forskellige øvelser. Mange mennesker vrider en bøjle for vægttab.

Sådan taber du dig med en bøjle
Sådan taber du dig med en bøjle

Rammen er utvivlsomt et nyttigt sportsudstyr. Træning med bøjle har en gavnlig virkning på kropsholdning, styrker mavepressen og øger ledmobiliteten. Der er flere typer bøjler, lad os prøve at finde ud af, hvilken der er en assistent i kampen mod overvægt.

Gymnastikbøjler

Sådanne bøjler er velkendte for alle fra barndommen. De er normalt plast eller metal, meget lette. Den mindst effektive i kampen mod overvægt. En halv times træning med en sådan ramme forbrænder ca. 200 kalorier. For at tabe sig i taljen med 1-2 cm skal du træne dagligt i 3 uger.

image
image

Massage bøjler

Dette er en sammenklappelig type bøjler, den består normalt af 6-8 sektioner, det vil sige diameteren kan justeres, hvilket er meget praktisk for folk med forskellige opbygninger. Disse bøjler er nemme at opbevare eller transportere. Massagebøjler adskiller sig fra de sædvanlige i bredde og i nærværelse af massageelementer - plast eller silikone. Når du træner med en sådan bøjle, forbrændes ikke kun kalorier, men også problemområder masseres, blodcirkulationen og stofskiftet forbedres.

image
image

Fleksibel bæltetræner

Denne bøjle er lavet af elastisk materiale, den er hul indvendigt, derfor er det nødvendigt at pumpe luft ind i den fra tid til anden. Hans vægt er ikke lille - ca. 3 kg. For begyndere er det bedre ikke at starte klasser som dette, det er bedre at vælge en almindelig gymnastik. På grund af sin høje vægt virker det effektivt på overskydende indskud. Det er optimalt at træne med ham i 20-30 minutter, i løbet af denne tid forbruges 400-500 kalorier. Generelt er denne bøjle i stand til at erstatte at gå i gymnastiksalen takket være sin fleksibilitet giver det dig mulighed for at udføre øvelser ikke kun for taljen, men også for at træne arme, ben, skuldre osv.

image
image

At træne med en bøjle er nyttigt ikke kun for at tabe sig. Imidlertid er mennesker med sygdomme i nyrerne, leveren, urin-reproduktionssystemet, gravide kvinder og kvinder efter et kejsersnit kontraindiceret til at dreje bøjlen.

Anbefalede: