Sådan Vrides En Bøjle For At Fjerne Sider

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vrides En Bøjle For At Fjerne Sider
Sådan Vrides En Bøjle For At Fjerne Sider

Video: Sådan Vrides En Bøjle For At Fjerne Sider

Video: Sådan Vrides En Bøjle For At Fjerne Sider
Video: Sådan adskilles Zanussi ZWSE6100V vaskemaskine. (Vanskelig renovering). 2024, April
Anonim

At træne med en bøjle er en effektiv og overkommelig måde at stramme din side, talje og mavemuskler på. Regelmæssig motion kan hjælpe dig med at tabe sig og reducere cellulite i problemområder. De første resultater kan ses om et par uger.

Slankende bøjle
Slankende bøjle

Er det muligt at fjerne siderne med en ramme

Mange piger og kvinder ved førstehånds om problemet med fedtophobning på siderne. Årsagen til denne fordeling ligger i, at dette område af kroppen ofte efterlades ubrugt, når man udfører forskellige gymnastiske øvelser. Musklerne i pressen, hofterne, balderne er spændte, men for siderne har du brug for en særlig tilgang og belastning. En sådan belastning gives ved øvelser med en bøjle. Det menes, at bøjleøvelser er mest effektive til at reducere fedt på siderne. Med regelmæssig motion kan du opnå gode resultater og fjerne siderne.

Hvilken bøjle der skal vælges

Sportsbutikker tilbyder nu en bred vifte af hula-bøjler: blød, plastik, massage, metal og endda med en kaloritæller. Enhver af dem er velegnet til klasser, men en bøjle med massagefastgørelser er bedre til at tabe sig i sideområdet. De stimulerer blodcirkulationen og hurtig fedtforbrænding samt reducerer cellulite. For at øve med en sådan hula-hoop skal du først beskytte din hud. Dette kan gøres enten med et specielt sportsbælte eller ved at pakke et håndklæde og plastfolie rundt om taljen.

Sådan drejes en bøjle

Stå midt i rummet med tilstrækkelig afstand til genstande og mennesker. Hold rammen med begge hænder i taljeniveau. Tryk bøjlen mod lænden og drej rundt om din krop. Med din talje og hofter skal du dreje i samme retning, som du snoede rammen. Bevæg dig roligt i dit eget tempo.

Hvis bøjlen begynder at gå ned - gør nogle hurtigere og mere intense bevægelser - og hulbøjlen vender tilbage til sin plads.

Under din første træning skal du dreje rammen i 10 minutter, 5 minutter i hver retning. Forøg gradvis din træningstid. Ideelt set skal det vare op til 20-30 minutter. Jo længere aktivitet varer, jo flere kalorier forbrændes.

De første øvelser kan forårsage ømhed i de skrå mavemuskler og endda blå mærker, men meget snart vænner musklerne sig til belastningen. Det vil være muligt at bemærke resultatet fra træning med hula hoop om 2-3 uger.

For at maksimere træningens effektivitet skal du placere dine fødder så tæt på hinanden som muligt. Ved at dreje bøjlen i denne position fjerner du hurtigt overskydende fedt fra siderne.

Kontraindikationer

På trods af at øvelser med en bøjle er velegnede til næsten alle, skal du i nogle tilfælde afstå fra at træne.

Hulahoop kan ikke vrides:

- gravid kvinde;

- kvinder i kritiske dage

- personer med ryg- og mavesmerter eller efter operationer

- Til gamle mennesker.

Anbefalede: