Sådan Lærer Du At Dreje En Bøjle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Dreje En Bøjle
Sådan Lærer Du At Dreje En Bøjle

Video: Sådan Lærer Du At Dreje En Bøjle

Video: Sådan Lærer Du At Dreje En Bøjle
Video: Justering af bøjle 2023, Oktober
Anonim

Ikke alle ved, hvordan man drejer rammen korrekt. For at taljen skal opleve maksimal stress, tvinger mange ryggen til at arbejde hårdere. Dette fører ofte til udseende af pletter og blå mærker i taljen og siderne, hvilket er alvorlige hindringer for at fortsætte med bøjlen. I stedet for at plage din krop, skal du prøve at slappe af og begynde at følge de enkle råd fra professionelle. Du skal bare stå foran spejlet og begynde at træne. Ved at se på din refleksion, vil du hurtigt genkende og rette fejl.

At lære at dreje en bøjle er ikke så svært. Det hele afhænger af lyst
At lære at dreje en bøjle er ikke så svært. Det hele afhænger af lyst

Instruktioner

Trin 1

Tag en kropsposition, så dine ben er tæt på hinanden, og dine arme er spredt ud til siden eller bag dit hoved. Ret din ryg. Spred ikke dine ben, selvom det er så behageligt for dig, ellers vil du ikke være i stand til effektivt at træne de vigtigste muskler i taljen. Skinkerne med hofterne og en fuldgyldig lille cirkel lærer ikke af dig bare ved taljen.

Trin 2

For ikke at skade ryggen, skal du ikke skubbe, mens du vrider rammen. Bevægelser skal være rolige, rytmiske. Du må heller ikke bevæge dig frem og tilbage. Rammen skal være snoet med glatte rotationsbevægelser. Ligesom hofter og bagdel, bør brystet heller ikke være involveret. Arbejd udelukkende med din talje.

Trin 3

Du behøver kun at dreje bøjlen på tom mave. Det ville være rart at lave et par åndedrætsøvelser på forhånd. Dette hjælper med at udvise overskydende luft fra maven og giver også musklerne mulighed for at træne bedre.

Trin 4

Enhver vejrtrækningsøvelser vil gøre. For eksempel kan du prøve denne øvelse: ånde ud i lang tid "til mellemgulvet" som om du vil puste en enorm ballon. Bare tag ikke en særlig stor ånde før dette. Tag derefter lang vejrtrækning gennem næsen. Endelig udånder du kraftigt al luften fra lungerne. Denne øvelse skal gentages 3-4 gange uden pauser mellem gentagelserne.

Anbefalede: