Sådan Lærer Du At Dreje På Dit Hoved

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Dreje På Dit Hoved
Sådan Lærer Du At Dreje På Dit Hoved

Video: Sådan Lærer Du At Dreje På Dit Hoved

Video: Sådan Lærer Du At Dreje På Dit Hoved
Video: Sådan flytter du dit fokus fra bekymringer til kreativ handling 2024, April
Anonim

Et af elementerne i break dance er hovedspinning. Det gør dansen spektakulær og forbløffer med sin teknik. Danserne er sikre: For at lære at dreje på hovedet skal du være i stand til at stå på det. Men det er ikke alt, hvad der kræves for at lære at danse sådan.

Sådan lærer du at dreje på dit hoved
Sådan lærer du at dreje på dit hoved

Nødvendig

speciel beskyttelseshætte

Instruktioner

Trin 1

Øv hovedstanden først. Det er bedre at udføre træning på et tæppe, så det ikke gør ondt. Så snart du kommer ind i holdningen, skal du holde øje med dine fødder. Det er ikke nødvendigt at holde dem lige for at give ekstra stabilitet. Det vil være bedre, hvis de vippes lidt ned til bunden. Du skal stå så meget, som du kan stå. Hvis du ikke kan stå på hovedet uden støtte, så for at begynde at lære kan du træne lænet på en væg.

Trin 2

Du kan kun begynde at lære head spin (fra det engelske head - head, spin - rotation), når du har mestret evnen til at stå på dit hoved. Hvis du føler dig selvsikker, skal du begynde at lære langsomme spins. For det første skal du dreje i en lille rotationsvinkel, de såkaldte små kvart drejninger. På samme tid skal benene se ud til siderne, og således at det ene ben er på samme niveau som det andet. Fordi dette er den eneste måde at holde balance på. Du kan styre placeringen af benene med dine hænder.

Trin 3

Efter at have trænet kvartalerne kan du begynde at studere halve rotationer. Alt, hvad der blev gjort på firdobbelte sving, skal også gøres her under hensyntagen til, at rotationsområdet er større. Hænderne skal skubbe hårdere af nu. Og når du føler, at du er blevet et es i firdobbelte og halve rotationer, kan du gå videre til fulde rotationer. Efter hver tur skal du lægge hænderne på gulvet, skubbe dem af og fortsætte igen.

Trin 4

Når du har mestret de fulde omdrejninger, skal du studere glider (fra den engelske glide - glide) yderligere i teknikken. Glidningen udføres som følger. Hastighed opnås ved hjælp af fulde omdrejninger, skubber ud med hænder og svingende ben og spreder dem med jævne mellemrum til siderne. Når du drejer efter et par drejninger, skal du fjerne dine hænder og glide. Ved hjælp af sådanne bevægelser kan du dreje flere drejninger uden at bruge dine hænder.

Trin 5

Når alle bevægelser er blevet udarbejdet, kan du starte selve dansen. Det vigtigste er, at du kan kombinere bevægelserne, som du vil. Der er ingen strenge begrænsninger for dette.

Anbefalede: