Sådan Fjernes Siderne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Siderne
Sådan Fjernes Siderne

Video: Sådan Fjernes Siderne

Video: Sådan Fjernes Siderne
Video: Innowell e-learning: Visuel begrebslære. Beskæring af clavi/ ligtorn 2024, Kan
Anonim

Siderne bliver hurtigt tilgroede med fedt, selv med regelmæssige fitnessundervisning. Dette skyldes, at deres træning normalt ikke er meget opmærksom. Og i hverdagen er de skrå mavemuskler sjældent belastet. Det er kun muligt at fjerne siderne ved målrettet træning i kombination med en afbalanceret diæt.

Sådan fjernes siderne
Sådan fjernes siderne

Er det nødvendigt

Gymnastikbøjle og gymnastikpind

Instruktioner

Trin 1

Rotation af bækken og torso hjælper med at forbrænde fedt i taljeområdet. For at udføre rotationer skal du stå lige op og placere dine hænder på dit bælte. Læn dig lidt fremad og drej 10-20 torso til højre og derefter til venstre. Bøj ikke for langt tilbage for ikke at skade lændehvirvlerne. Drej derefter bækkenet i en cirkel, 20 gange i hver retning.

Trin 2

Næsten alle musklerne i bagagerummet er involveret i bøjlens rotation. Brug en mellemvægt bøjle, så den ikke føles for let og gør nok muskelspænding. Placer dine fødder fra hinanden på skulderbredde. Placer rammen på niveauet af din talje og begynd at rotere i en cirkelbevægelse af dine hofter. Du kan krydse dine arme over brystet eller bag dit hoved. Drej i 5-20 minutter. Jo længere, jo mere effekt opnår du.

Trin 3

Forbered en gymnastikpind. Sid på bænken med dine fødder på begge sider af bænken. Placer pinden over dine skuldre. Når du ånder ud, skal du dreje din torso til højre, inhalere - ip. Ved udånding - drej til venstre, indånder - I.p. Udfør torsosvingninger i et tempo på mindst 50 gange. Du kan gradvist øge antallet af gentagelser og bringe dem til 100.

Trin 4

Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Gympind på ryggen. Når du ånder ud, vip din torso til højre. Ved indånding, vend tilbage til I. P. Gentag det samme til venstre. Gør 25 hældninger til hver side. Derefter 25 hurtige bøjninger kun til højre og det samme beløb til venstre. Denne øvelse kan udføres uden en pind: hænderne er fastgjort bag hovedet, albuer til siderne.

Trin 5

Følg en rationel diæt. Spis små måltider 4-5 gange om dagen. Foretrækker naturlige produkter: frisk frugt, grøntsagssalater, gærede mælkeprodukter, kød og fisk i kosten. Undgå røget, fedtet og salt mad. Begræns dit forbrug af boller, pasta og hvidt brød. Afstå fra at spise i 1,5 timer efter træning. Drik en og en halv liter rent vand om dagen.

Anbefalede: