Sådan Fjernes Overvægt Fra Siderne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Overvægt Fra Siderne
Sådan Fjernes Overvægt Fra Siderne

Video: Sådan Fjernes Overvægt Fra Siderne

Video: Sådan Fjernes Overvægt Fra Siderne
Video: Overvægtig nægtes økonomisk hjælp 2023, September
Anonim

For mange kvinder og mænd har problemet med fedtfoldninger i sideområdet altid været relevant. For at slippe af med denne fejl i figuren skal du udføre et helt sæt opgaver, der hjælper med at forbedre den eksterne og interne tilstand.

Sådan fjernes overvægt fra siderne
Sådan fjernes overvægt fra siderne

Nødvendig

  • - en sund diæt
  • - sportsbeklædning
  • - fitnesscenter
  • - sjippetov.

Instruktioner

Trin 1

Evaluer din daglige diæt kritisk. Hvis du har et problem med overvægt i sideområdet, er dette et tegn på en let grad af fedme. Dette betyder, at mængden af kalorier, der går ind i kroppen, er mere, end den har brug for. Fedt har simpelthen ikke tid til at blive brugt og gå ind i laget.

Trin 2

Spis mere sunde fødevarer som grøntsager, bælgfrugter, enhver form for korn, frugt osv. Brug ikke mere skadelige fødevarer såsom fastfood, stegt kød, næringsmiddel, kulsyreholdige drikkevarer osv. Drik også mere rent vand. Dette vil hjælpe med at frigøre de indre organer af toksiner og toksiner, hvilket ofte fører til overvægt.

Trin 3

Lav opvarmningsøvelser hver morgen. Før hovedbelastningen i løbet af dagen anbefales det at udføre et par enkle handlinger, der forbrænder nogle kalorier og forfrisker. Her er nogle øvelser, der vil være nyttige: bøjninger fremad og bagud, "mølle", bagbøjninger, håndsvingninger, garn, tryk. Gør hver af dem 20 gange.

Trin 4

Jog 2-3 gange om ugen. Cardio træning vil fremme et hurtigere stofskifte, styrke blodkar, hjerte og tabe overvægt i det laterale område. Til at begynde med vil det være nok for dig at løbe i 10-15 minutter i en træning. Forøg gradvist intensiteten af afstanden og dens kilometertal.

Trin 5

Udfør hoppetov. Denne øvelse er meget effektiv til at miste de ekstra pund. Start med 15 minutters lysspring og træn til en halv time inden for et par uger. I løbet af denne tid kan du med korrekt ernæring tabe 2-3 kg overvægt.

Trin 6

Bøj og drej med en lysbjælke. Styrk resultaterne med modstandsøvelser. De hjælper med at gøre musklerne elastiske og lindre. Den første øvelse er stangbøjninger. Placer skallen på dine skuldre og bøj dig, mens du holder din nedre ryg lige. Udfør 3 sæt med 15 reps. Drej derefter med samme vægt til venstre og højre. Antallet af sæt og reps er det samme. Når du træner, skal du hænge ekstra vægte for at maksimere træningens effekt.

Anbefalede: