Hvordan Man Trækker Op 100 Gange

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Trækker Op 100 Gange
Hvordan Man Trækker Op 100 Gange

Video: Hvordan Man Trækker Op 100 Gange

Video: Hvordan Man Trækker Op 100 Gange
Video: Indtil for nylig var det en helhed. Hvordan gemmes metal? 2024, Marts
Anonim

Den allerførste øvelse, som alle, der har besluttet at tage skridt på vejen til bodybuilding eller blot bliver stærkere, begynder med, er måske pull-ups på den vandrette bjælke. Hvad er planen for at opnå kolossale succeser som at trække sig op 100 gange?

Hvordan man trækker op 100 gange
Hvordan man trækker op 100 gange

Instruktioner

Trin 1

Hængende på baren et stykke tid.

Denne øvelse træner håndgrebet, styrker og strækker sener og muskler og træner din udholdenhed. Jo længere du kan hænge ud, jo bedre.

Vær ikke for nidkær i de første træningsprogrammer, dine hænder vil gøre meget ondt.

Trin 2

Negativ gentagelse.

Placer en stol under tværstangen, tag den endelige position, hagen over tværstangen, slip dine ben og ret dine arme så langsomt som muligt. Øg konstant antallet af gentagelser og varigheden af nedstigningen.

Trin 3

Halv stigning og nedstigning.

Lad os komme ned til sværere øvelser. Hvis du allerede har mestret de to første, så vil du mestre det perfekt.

Placer en stol under stangen, tag den endelige position, hagen under stangen, sænk dine ben og ret dine arme så langsomt som muligt til en position på 90 grader mellem biceps og underarm. Når du har nået denne position, skal du begynde at løfte langsomt til startpositionen. I begyndelsen af rejsen, hvis du ikke har nok styrke, så hjælp dig selv lidt med dine ben og skub stolen af. Forøg antallet af gentagelser konstant.

Trin 4

Stige.

I denne øvelse skal du skifte halvdelen af reps med negative.

Trin 5

Se over hegnet.

Placer en stol under stangen, start med at hænge på stangen, og træk så langsomt op som muligt til en 90-graders position mellem biceps og underarm. Brug dine fødder så lidt som muligt og stræk dine arme så meget som muligt. Når du har nået denne position, skal du begynde at sænke dig langsomt ned til startpositionen. Forøg antallet af gentagelser konstant.

Trin 6

Varm godt op og varm op inden træning. Hvis du hjælper dig med dine ben, så sørg for at denne hjælp er minimal, al koncentration skal være på musklerne i hænderne. Stræk alle dine muskler efter træning for at hjælpe dem med at komme sig hurtigere.

Anbefalede: