Hvordan Man Trækker Vejret Korrekt, Når Man Gør Body Flex

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Trækker Vejret Korrekt, Når Man Gør Body Flex
Hvordan Man Trækker Vejret Korrekt, Når Man Gør Body Flex

Video: Hvordan Man Trækker Vejret Korrekt, Når Man Gør Body Flex

Video: Hvordan Man Trækker Vejret Korrekt, Når Man Gør Body Flex
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, April
Anonim

Alle ønsker at have en fit atletisk figur og godt helbred. Men ikke alle har tålmodighed til at svede i et motionscenter eller tage en daglig løbetur. Og det viser sig, at du ikke behøver at tabe sig og holde dig i form, du kan bruge vejrtrækning. Når du har mestret, hvordan du trækker vejret korrekt, mens du træner bodyflex, kan du ikke kun forbrænde overskydende fedt, men også stramme musklerne og fremskynde stofskiftet.

Hvordan man trækker vejret korrekt, når man gør body flex
Hvordan man trækker vejret korrekt, når man gør body flex

Instruktioner

Trin 1

Med enhver fysisk aktivitet - yoga, aerobic, formgivning - er den første halve times undervisning bare en opvarmning. Bodyflex får kroppen til at forbrænde fedt fra de første minutter, da komplekset involverer dyb fem-trins vejrtrækning, kaldet aerob vejrtrækning.

Trin 2

Der er en opfattelse af, at mænd trækker vejret med deres mave og kvinder - med deres bryster. Dette er en misforståelse, der fører til stofskifteforstyrrelser. Mennesker af begge køn skal trække vejret gennem mellemgulvet.

Trin 3

Bodyflex vejrtrækning er meget dyb. Derfor kan du først blive svimmel og lave støj i dine ører. Start med korte sessioner for at forhindre dette.

Trin 4

Først skal du indtage en behagelig position. Det er bedst at mestre vejrtrækningsteknikken, mens du står, bøjer knæene let og hviler håndfladerne på dem. På denne måde vil du føle lungerne og mellemgulvet.

Trin 5

Vip hovedet let og træk langsomt hele luften ud gennem munden og krøll dine læber ind i et rør. I dette tilfælde skal maven "klæbe" til ryggen. Tag dig tid til at sikre dig, at der ikke er ilt tilbage i lungerne.

Trin 6

Træk nu luft hurtigt og skarpt ind med næsen, mens dine læber er komprimeret. Prøv at inhalere så dybt som muligt, mens du afrunder din mave. Forestil dig, at dette er det sidste åndedrag i dit liv.

Trin 7

Pust derefter ud igen, men ikke glat, som i starten, men skarpt, åbn din mund bredt. Dette skal producere en lyd, der ligner støjen fra en støvsuger. Du behøver ikke specifikt at efterligne et brøl, bare ånde ud i god tro og skubbe luften ud af mellemgulvet med dine mavemuskler.

Billede
Billede

Trin 8

Efter en så skarp udånding klæber maven sig til rygsøjlen og ligner en konkav bund i en skål. Hold maven under ribbenene i 8-10 sekunder. I løbet af denne tid udføres enhver statisk strækøvelse.

Trin 9

I det næste trin slapper du af dine mavemuskler og inhalerer ufrivilligt gennem næsen. På samme tid udsender du noget, der ligner et hulk. Der er ikke behov for specifikt at trække luft ind og simulere lyd.

Trin 10

Forsøg at trække vejret, så ribbenene divergerer til siderne ved indånding, og ved udånding konvergerer de igen. Sørg for, at brystet ikke hæver sig.

Trin 11

For hurtigt at mestre bodyflex vejrtrækning, forestil dig en ballon under tryk. Klem og oppust dine lunger på samme måde.

Trin 12

Du kan begynde at gøre body flex mindst i en alder af 50 år. Komplekset er designet til mennesker med sygdomme i rygsøjlen og leddene. På trods af dette er der kontraindikationer, som du har brug for at gøre dig bekendt med, inden du begynder på lektioner.

Anbefalede: