Hvordan Man Trækker Vejret Korrekt

Hvordan Man Trækker Vejret Korrekt
Hvordan Man Trækker Vejret Korrekt

Video: Hvordan Man Trækker Vejret Korrekt

Video: Hvordan Man Trækker Vejret Korrekt
Video: Sådan trækker du vejret når du træner 2024, April
Anonim

Korrekt vejrtrækning er nøglen til sundhed og lang levetid. Åndedrætssystemer er med succes brugt til kropsforyngelse og behandling. Disse behandlingsmetoder er kommet til os fra Indien, Japan, Kina. I disse lande er kulten med forbedring og udvikling af din krop meget høj, måske skulle vi tænke over det.

Hvordan man trækker vejret korrekt
Hvordan man trækker vejret korrekt

Der er to måder at trække vejret på. Og i modsætning til troen trækker dette ikke vejret gennem næsen og gennem munden. Det handler om bryst vejrtrækning og abdominal vejrtrækning. Abdominal vejrtrækning eller bugånding er den mest naturlige vejrtrækningstype. Hvis du retter opmærksomheden mod babyen, vil du se, hvor hurtigt og rytmisk hans mave stiger. Efterhånden som tiden går, begynder voksne ubevidst at undertrykke denne bevægelse og trække vejret i brystet.

Det vil være meget nyttigt, hvis du sidder og trækker vejret med din mave mindst en gang om dagen i 10-15 minutter. For at gøre dette skal du sidde i en tyrkisk position, frigøre din mave og begynde at inhalere gennem din næse. Føler membranen stige, og du inhalerer. Paradoksalt nok, men der er en fornemmelse, der kan beskrives med sætningen "indåndet dybt." Så træk vejret langsomt og dybt. Tro mig, en sådan vejrtrækningsopvarmning vil gavne hele kroppen.

Vi besluttede at lære at trække vejret korrekt, gå til slutningen. Det er ikke nødvendigt at udøve body flex og yoga, det vil være nok at udføre et kompleks af indånding og udånding i sofaen eller på gulvet. Bring dine ben under dig, ret dine skuldre, slip membranen og tag kort vejrtrækning, udånder gennem munden og derefter gennem næsen. Fremkalde membranen til at hæve sig, og hold den under indånding, udånder gradvist. En sådan opvarmning til de indre organer vil være meget nyttig, fordi stillesiddende arbejde ikke har en meget gunstig effekt på deres tilstand.

Det er svært at træne konstant, men det er meget sværere at trække vejret korrekt hele tiden. Det er en ting, når du træner, og det er helt anderledes, når du kommer ind i den velkendte atmosfære. Du bøjer ryggen, folder dine skuldre og begynder at snuse i en rytme. Dette påvirker din krop på samme måde som forkert ernæring, dårlige vaner, byens smog.

Gør alt for at bevare din ungdom og dit helbred. Start med din ånde, fordi dette er grundlaget for din krops vitale aktivitet.

Anbefalede: