Buemi: Alonso Planlægger At Teste Sig Selv I Formel E

Buemi: Alonso Planlægger At Teste Sig Selv I Formel E
Buemi: Alonso Planlægger At Teste Sig Selv I Formel E

Video: Buemi: Alonso Planlægger At Teste Sig Selv I Formel E

Video: Buemi: Alonso Planlægger At Teste Sig Selv I Formel E
Video: Red Bull keep Buemi as F1 test driver 2024, Kan
Anonim

Sebastian Buemi, der vandt sammen med Alonso og Nakajima i World Endurance Championship 2018/2019 (WEC), afslørede at han talte med spanieren om at flytte til Formel E.

Buemi: Alonso planlægger at teste sig selv i Formel E
Buemi: Alonso planlægger at teste sig selv i Formel E

Efter år med fuld koncentration om kongelige løb begyndte Alonso at køre i andre mesterskaber i 2017, fra Indy500 til udholdenhedsløb, og testede det endda bag rattet i NASCAR-biler og Dakar Rally Raid.

Spanieren understreger, at han ønsker at være den mest alsidige racer i verden - nu hvor han har opnået alt, hvad han ønskede i den højeste kategori af motorsport og samler triumfer i sådanne legendariske løb som Le Mans eller Daytona, er han klar til ethvert eksperiment.

Indtil Alonso annoncerede sine planer for næste sæson. Bortset fra den mulige deltagelse i rally-raids for at forberede sig til den næste Dakar, er der mange muligheder, startende med DTM, hvor han allerede er blevet tilbudt et tilbud. Men der er andre kategorier, som asturierne måske er interesserede i.

Hans WEC-holdkammerat Sebastian Buemi, der vandt verdensmesterskabet med udholdenhed med Fernando og Kazuki Nakajima, sagde, at Formel E, hvor han løber, er en mulighed.

”Vi talte om mange forskellige ting, og vi diskuterede også Formel E. Fernando har et par flere mål foran sig, som han ønsker at opnå i sin karriere, og hvis du kommer til Formel E, er det et kompromis, fordi det er en hel sæson, hvilket betyder, at det bliver meget vanskeligt at kombinere denne serie med noget andet,”sagde Buemi.

Nissan-chaufføren indrømmer dog, at det er vanskeligt for spanieren at træffe en beslutning om deltagelse i det elektriske mesterskab:”Han har en positiv holdning til ideen, han taler om det, men fra nu af kan han ses i en formel E bil, der er stadig en lang vej at gå, og jeg ved ikke, hvad han vil beslutte i fremtiden."

I 2017 blev Alonso allerede spurgt om Formel E, men han sagde, at han ikke var interesseret i det … på det tidspunkt.

”Måske vil jeg en dag være lidt mere interesseret, men nu har jeg ingen mening om denne episode,” sagde han dengang.

Buemi beskrev, hvordan han arbejdede sammen med Alonso i Toyota Gazoo Racing og indrømmede, at han ville savne spanieren:”Det var faktisk meget let. Jeg kendte allerede Alonso før, selvfølgelig, forventede jeg at se noget andet, men til sidst var jeg meget tilfreds med den måde, det hele skete på. Selvfølgelig vandt vi Le Mans to gange og gjorde vores drøm til virkelighed.

Det vil være trist, at han ikke vil være i bilen ved Silverstone under det første løb i den næste WEC-sæson."

I henhold til bestemmelserne i FIA-charteret kan enhver ændring af F1-sportsbestemmelserne for 2020 kun vedtages med enstemmighed fra alle hold.

Ændringer i International Sporting Code (ISC) kan være endnu mere komplekse, da alle FIA-sponsorerede løb findes bag det og derfor ikke kun kan vedrøre Formel 1.

Masse tilføjede:”Jeg tror, at hvis alle holdene er enige i dette, så er det ikke anderledes end nogen anden regulering. Men der er også ISC, som har regler, der også sætter reglerne for førerens adfærd under kørslen. Der er en procedure til ændring af den, som ikke kun påvirker Formel 1, men også hele motorsporten. Men det er netop det, vi vil beslutte og overveje sammen."

Masse bemærkede, at det meget sandsynligt er, at dette spørgsmål vil blive drøftet på et møde i F1-sportsarbejdsgruppen.

Anbefalede: