Evnen Til At Klare Sig Selv. Hvordan Kan Jeg Lære Dette?

Evnen Til At Klare Sig Selv. Hvordan Kan Jeg Lære Dette?
Evnen Til At Klare Sig Selv. Hvordan Kan Jeg Lære Dette?

Video: Evnen Til At Klare Sig Selv. Hvordan Kan Jeg Lære Dette?

Video: Evnen Til At Klare Sig Selv. Hvordan Kan Jeg Lære Dette?
Video: Вас не коснется беда, если у Вас есть это в доме. Народные приметы про соль, как привлечь удачу 2024, April
Anonim

Hvis vi vil kontrollere noget, skal vi først lære at kontrollere os selv. Hvis vi ikke lærer at styre vores interne manifestationer, vil ekstern magt konstant komme ud af vores kontrol. For at gøre dette skal du kende dit højere selv.

Sposobnost 'upravljat' soboj
Sposobnost 'upravljat' soboj

Vi kender det Højere Selv, når vi kan overvinde maya. Hvad skal der gøres for at overvinde maya? Det eneste der kan hjælpe os med dette er vilje.

Oprindeligt var det viljen, der fødte maya. Med dens hjælp kan vi ændre maya efter vores skøn og i sidste ende slette det helt. For at bruge testamentet med succes har vi brug for en vis færdighed.

Vilje er til stede i os alle! For mere fuldt ud at begynde at bruge dette storslåede værktøj er vi nødt til at indse dets tilstedeværelse i os selv. Hvad kan hjælpe os med at realisere viljen?

"Plan-do" -princippet

Der er et så vigtigt princip i Raja yoga - "Jeg planlagde det, jeg gjorde det!" Ved hjælp af det kan vi afsløre villige manifestationer i os selv. Vi sætter systematisk mål for os selv og opfylder dem. Hvis vi ikke gør det, må der være en grund til, at vi ikke gjorde det. Dette er en god grund, ikke en undskyldning!

Det sker således, at det, vi har planlagt at gøre for os selv, mister dets relevans, eller omstændighederne ændrer sig dramatisk. Under alle omstændigheder, hvis vi vil træne viljen, er det bydende nødvendigt at gøre det, vi har i tankerne. Og situationer, hvor vi afviger fra de tilsigtede mål, skal i undtagelsestilfælde vises og have grunde.

Med hver planlagt gerning styrkes vores vilje, med hver uopfyldte planlagte gerning svækkes viljen. Dette skal huskes! For at vi kan opnå det meste af sættet, er det vigtigt at vælge de rigtige mål at nå.

Målet skal være reelt, reelt i den periode, vi har målt til implementering. Ellers vil vi simpelthen ikke være i stand til at klare og mister troen på os selv. Men med hvert vellykket gennemført punkt vokser troen på sig selv, viljen manifesterer sig mere og mere, og vi forstår allerede bedre, hvordan man arbejder med maya.

Yoga fortæller os, at for at overvinde maya er det nødvendigt at forbinde tre komponenter. Den første er jnana, viden, den anden er ichha, vilje, og den tredje er kriya, handling. Det viser sig, at det ikke er nok bare at vide.

Hvis vi ikke har nogen vilje, og vi ikke gør noget, ændres intet. Tre komponenter skal fungere på én gang! Så når vi vores mål.

Når vi styrker viljen en efter en ved den udførte handling, vil det være nok for os at udtrykke vores vilje til at starte mekanismen til opfyldelse af det, vi ønsker. Hvis vores vilje er stærk nok, vil selv mål, der er vanskelige at nå, være inden for vores rækkevidde.

En ting mere. Sådan en hemmelighed fra Raja yoga. Det er meget vigtigt at tro på dig selv! Når vi tror på os selv, åbner vi bedre vores vilje, overvinder maya hurtigere og når højere niveauer af udvikling. Og tvivl føder ofte maya, forhindrer os i at nå mål. Derfor opfordrer yoga os til: tro på dig selv!

Anbefalede: