Hvor Kan Jeg Få Billetter Til Euro

Hvor Kan Jeg Få Billetter Til Euro
Hvor Kan Jeg Få Billetter Til Euro

Video: Hvor Kan Jeg Få Billetter Til Euro

Video: Hvor Kan Jeg Få Billetter Til Euro
Video: We Finally Tried It! — Couple VLOG 2024, Kan
Anonim

Europamesterskabet i fodbold 2012 er en af de mest ambitiøse begivenheder i den kommende sommer. Dens ejendommelighed er, at det afholdes samtidigt i to lande - Polen og Ukraine, og det er selvfølgelig bedst at følge turneringens kampe fra stadionets tribuner.

Hvor kan jeg få billetter til Euro 2012
Hvor kan jeg få billetter til Euro 2012

På trods af at der er lidt mindre end en måned tilbage til det første spil, der afholdes i Warszawa den 8. juni, har de, der ønsker at komme til EM 2012, stadig en chance. I maj blev de resterende billetter fra online-salget trykt og sendt til billetkontorerne på stadionerne, der er vært for turneringens kampe. Det er sandt, at antallet er begrænset, da de fleste billetter alligevel blev købt på forhånd via Internettet via det officielle UEFA-websted, hvor billetter blev solgt tilbage i 2011.

Køb din kampbillet gennem stadionets billetkontor. Dens omkostninger afhænger af kategorien af spillet og stedet på stadionet. Den billigste koster omkring 1.800 rubler, den dyreste - omkring 23.500 rubler. Når du køber en billet gennem billetkontoret, skal du huske, at mere end fire billetter ikke kan sælges til en person. Du kan heller ikke indløse billetter til kampe, der finder sted samme dag.

Kontakt forhandlere. En sådan vigtig begivenhed som fodboldmesterskabet kunne ikke undvære spekulanter, der tjener ved at videresælge billetter til høje priser. Forhandlere kan findes på Internettet nær stadionet og billetkontorerne. Denne mulighed er dog langt fra overkommelig for alle - omkostningerne ved det elskede pas kan øges med 2-3 gange og endnu tættere på mesterens begyndelse. Men hvis du køber det efter start af spillet, for eksempel 10-20 minutter af kampen, kan billetprisen sænkes flere gange.

Indløs en billet fra dem, der ikke kan gå til spillet. Der kan være mange grunde til dette - fra personlige forhold til uvillighed til at rodfæste de hold, der nåede slutspillet. Under alle omstændigheder er der altid sådanne mennesker, selvom der er meget få af dem. De forsøger også at sælge en sådan billet nær stadionets billetkontor. For at få et pas på denne måde er det vigtigste at komme foran forhandlere, der står nær stadionerne dag og nat i mesterskabsperioden.

Anbefalede: