Sådan Køber Du Billetter Til Euro 2012-finalen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Billetter Til Euro 2012-finalen
Sådan Køber Du Billetter Til Euro 2012-finalen

Video: Sådan Køber Du Billetter Til Euro 2012-finalen

Video: Sådan Køber Du Billetter Til Euro 2012-finalen
Video: Spain vs Italy 4-0 Highlights & Goals - Final | Εurо 2012 2024, April
Anonim

Finalen i det europæiske fodboldmesterskab 2012 afholdes den 1. juli i Kiev på Olimpiyskiy stadion. Titusinder af tilskuere vil se mesterskabet i mesterskabet på TV og på Internettet. Men det vil være meget mere interessant at se spillet fra tribunen til Ukraines hovedstadion. Et rimeligt spørgsmål opstår - hvordan kan du købe billetter til EM 2012-finalen?

Sådan køber du billetter til Euro 2012-finalen
Sådan køber du billetter til Euro 2012-finalen

Instruktioner

Trin 1

Book din billet til den sidste kamp online på et af de mellemliggende websteder. Billetter til de sidste kampe og andre EM-kampe, som blev distribueret af UEFA-organisationen, løb ud i det tidlige forår 2012. Men for de fans, der ikke ønsker at klare det faktum, at Euro-kampe kun kan ses på tv, er der en vej ud. Det er sandt det værd at overveje, at du bliver nødt til at betale for meget, og risikoen for at miste penge er til stede.

Systemet med billetsalg i UEFA er stadig ufuldstændigt, derfor er nogle af dem i hænderne på spekulanter. Men du skal ikke være ked af det i lang tid over den dårlige organisering af salget og uretfærdigheden i livet. Enten er der et ønske og en mulighed for at købe en billet til den største Euro-kamp, eller ej.

Hvis du alligevel på egen risiko og risiko beslutter at købe den eftertragtede billet, skal du vælge det sted, du vil købe, og udfylde en særlig formular, hvor du skal angive dit navn, kontakter, leveringsadresse og metode til betaling. Så er det tilbage at få en billet og betale. Den rækkefølge, som du gør dette, afhænger af det specifikke forhandlerwebsted. Det vil være sikrere først at få en billet og først derefter overføre penge til sælgerens konto.

Trin 2

Book dine billetter til den sidste kamp via telefon. Det kan være noget mere sikkert at tale personligt med billetsælgeren, før du betaler for dit køb. Selvfølgelig kan erfarne "håndværkere" overbevise telefonisk om, at billetterne er reelle, og at prisen er ret objektiv.

Forresten, hvad angår billetprisen, kunne de under det foreløbige salg købes for ikke mere end 600 euro. Nu er det næsten umuligt at finde en billet til mindre end 1000 euro. Desuden ikke på de bedste steder.

Sælgers telefonnumre findes på de websteder, der sælger billetter til euro.

Trin 3

Forvent et mirakel ved stadionets indgang. Det er meget muligt, at den 1. juli i Kiev vil du være i stand til at købe en billet til den sidste kamp ved indgangen til Olimpiyskiy stadion et par timer før kampen. Omkostningerne ved billetter er sandsynligvis kosmiske, og ingen garanterer, at du ikke bliver solgt en falsk. Men hvis ønsket om at se årets vigtigste fodboldkamp er stærkere end frygten for at miste penge, så kan du bruge det sidste sparestrå.

Næste gang, prøv at være mere forsigtig og få billetter på forhånd mindst et par måneder før starten på en fodboldturnering af denne rang.

Anbefalede: