Hvor Meget Er Billetter Til OL Og Indkvartering I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvor Meget Er Billetter Til OL Og Indkvartering I Sochi
Hvor Meget Er Billetter Til OL Og Indkvartering I Sochi

Video: Hvor Meget Er Billetter Til OL Og Indkvartering I Sochi

Video: Hvor Meget Er Billetter Til OL Og Indkvartering I Sochi
Video: RUSSIAN POLICE IN ACTION AGAINST ENGLAND FANS 2024, April
Anonim

Vinter-OL 2014 i Sochi vil være en virkelig fortryllende forestilling, så det er vigtigt at tage sig af alt på forhånd for at se konkurrencen fra begivenhedens centrum. Hvis du vil have tid til at blive tilskuer til disse spil, skal du købe billetter og booke overnatning i nærheden af Sochi så hurtigt som muligt.

Hvor meget er billetter til OL og indkvartering i Sochi
Hvor meget er billetter til OL og indkvartering i Sochi

Billetpriser

Salget af billetter til vinter-OL 2014 begyndte et år før konkurrencen startede. I øjeblikket har russiske statsborgere og udenlandske statsborgere, der officielt er bosiddende i landet, mulighed for at købe billetter på den officielle hjemmeside for legene:

Den mindste billetpris for konkurrencer i bjergklyngen, der er oprettet af organisationsudvalget "Sochi-2014", er 500 rubler, og i kystklyngen - 1000 rubler. Omkostningerne ved 40% af billetterne overstiger i øjeblikket ikke 3000 rubler, mere end 50% anslås til 5000 rubler og mere. Resten af billetterne koster i gennemsnit 1.500 rubler eller mindre.

Den gennemsnitlige billetpris til olympiske konkurrencer er 6.400 rubler. Billetter til åbningen og afslutningen af legene kan købes til en pris på 4500 rubler. Den dyreste kategori "A" billetter til legene koster 50.000 rubler. I overensstemmelse med accepteret olympisk praksis gives der ikke gratis billetter og rabatter.

Derudover satte organisationskomitéen i Sochi 2014 grænser for antallet af købte billetter pr. En hånd pr. Begivenhed. For begivenheder med stor efterspørgsel, herunder åbningsceremoni, hockey og kunstskøjteløb, er der en grænse på 4 billetter pr. Person til andre konkurrencer - 8 billetter. Det samlede antal købte billetter pr. Ordre må ikke overstige 50.

Boligpriser

Boligpriserne i Sochi under OL vil blive reguleret af den russiske regering. Lejeprisen påvirkes af kategorien på hotellet og værelset. De højeste sandsynlige omkostninger ved at leje en suite i et femstjernet hotel vil være 13 896 rubler pr. Dag, boliger i andre kategorier anslås til 10 569 rubler. Du kan leje et luksusværelse på fire-stjernede hoteller til 13.148 rubler.

Billigere indkvartering i Sotji under OL leveres på hoteller med tre eller færre stjerner såvel som i private mini-hoteller. Et standardværelse anslås til 4339 rubler. I den private sektor vil boliger være billigere. Det vil være muligt at leje et sommerhus eller en lejlighed til 10-15 tusind rubler. Man skal dog huske på, at ejere af minihoteller eller pensionater kan fastsætte deres egne priser for den tilbudte bolig.

Anbefalede: