Sådan Finder Du Indkvartering I Sochi Under OL

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Indkvartering I Sochi Under OL
Sådan Finder Du Indkvartering I Sochi Under OL

Video: Sådan Finder Du Indkvartering I Sochi Under OL

Video: Sådan Finder Du Indkvartering I Sochi Under OL
Video: Круизный Лайнер в 12 бальный шторм. Cruise liner in 12 ball storm 2023, Oktober
Anonim

OL i 2014 i Sochi er den vigtigste begivenhed for hele landet og en utrolig spektakulær begivenhed, som ikke kun russiske statsborgere, men også repræsentanter for fremmede lande vil deltage i. For at se det kan de, der ønsker det, købe billetter på den officielle hjemmeside for Olympiaden. Men det er lige så vigtigt at tage sig af indkvartering på forhånd, da der i øjeblikket er ledige pladser til indkvartering aktivt booket.

Sådan finder du indkvartering i Sochi under OL i 2014
Sådan finder du indkvartering i Sochi under OL i 2014

Hotel indkvartering

På Sochi-området blev der specielt til OL opført hoteller med forskellige karakteristika og faciliteter. Under OL vil boligpriserne blive reguleret af den russiske regering. Hotellets kategori og komforten på værelserne har indflydelse på lejeprisen. De højeste omkostninger ved at leje et luksusværelse i et femstjernet hotel vil være 13 896 rubler om dagen, i andre kategorier af boliger vil omkostningerne være op til 10 569 rubler. Det vil være muligt at leje et deluxe-værelse på fire-stjernede hoteller til 13.148 rubler.

I Sotji, under OL, vil gæsterne have mulighed for at leje billigere indkvartering på hoteller med tre eller færre stjerner. Minihoteller leverer også deres tjenester. Omkostningerne ved et standardværelse er 4339 rubler. De fleste hoteller har deres egne hjemmesider, hvor du kan stifte bekendtskab med priser og værelser samt deres egne call-centre, som giver alle de nødvendige oplysninger og hjælper dig med at reservere et passende hotelværelse.

Privat boligudlejning

Gæster ved de olympiske lege i Sochi har rig mulighed for at leje en lejlighed eller et værelse. Dette hus vil koste betydeligt mindre. Det vil være muligt at leje en lejlighed eller et sommerhus til kun 10-15 tusind rubler. Det vil være mest praktisk for dem, der har slægtninge eller venner i byen. Du kan også huske med hvem du boede tidligere, da du kom til Sochi på ferie. Disse mennesker kan møde dig halvvejs som faste kunder.

Brug internet og telefon til at finde passende indkvartering i den private sektor. Udforsk elektroniske opslagstavler, prøv at søge efter information på sociale netværk, hvor folk, der ønsker at give bolig, vil være sikker på at sende alle de nødvendige oplysninger. Du kan også ringe til lokale ejendomsmæglere og private mæglere, der kan hjælpe dig med at finde en ejendom, der passer til dine behov. Bemærk, at du kan leje en lejlighed ikke kun i Sochi, men også i dens omgivelser. Det vil være muligt at komme til konkurrencestederne gratis med offentlig transport.

Anbefalede: