Sådan Udvikler Du Kropsfleksibilitet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikler Du Kropsfleksibilitet
Sådan Udvikler Du Kropsfleksibilitet

Video: Sådan Udvikler Du Kropsfleksibilitet

Video: Sådan Udvikler Du Kropsfleksibilitet
Video: 6 Stretches You Should Do Everyday To Improve Flexibility And Function 2024, Marts
Anonim

Fleksibilitet er den menneskelige krops evne til at udføre motoriske handlinger med et stort bevægelsesområde. Menneskekroppens fleksibilitet ændres med alderen. Hos børn fra 6 til 11 år øges fleksibiliteten - dette skyldes udviklingen af en ung organisme. Imidlertid har drenge i denne alder mindre fleksibilitet end piger. Men med forbehold for den målrettede udvikling af fleksibilitet i denne alder og systematisk træning, kan fleksibiliteten hos drenge øges, selv ved 12-15 år. Desuden vil det opnåede resultat i disse år forblive i en temmelig lang periode.

Sådan udvikler du kropsfleksibilitet
Sådan udvikler du kropsfleksibilitet

Instruktioner

Trin 1

Før du starter fleksibilitetsklasser, skal du varme kroppen op. Dette opnås med enkle øvelser, opvarmning. Jo højere stuetemperatur, desto hurtigere opvarmes kroppen.

Trin 2

Vi begynder at trække musklerne. Vi laver svingende bevægelser, arme, ben, bøjer lænden. Bratte bevægelser i den indledende fase af udviklingen af fleksibilitet er kontraindiceret, da kroppen fra vane kan mislykkes.

Trin 3

Vi øger belastningen på musklerne gradvist, fra træning til træning. Du skal ikke gøre det samme hver dag, kroppen skal gendanne sin form. Optimale træningsmuligheder: Mandag, onsdag, fredag.

Trin 4

Vi udvikler hænder: Vi klemmer dem foran brystet uden at trække fingrene ud - hænderne fremad, venstre, højre. Samtidig vender vi håndfladerne fremad. Derefter lægger vi vores hænder på stolens bagside, står i en vinkel på 90 grader og bøjer frem og tilbage og spænder vores arme så meget som muligt i dette øjeblik.

Trin 5

Vi udvikler torsoen: fødderne skulderbredde fra hinanden, bøjes langsomt og rører ved højre hæl og derefter til venstre. Vi pakker håndfladerne rundt om skinnebenene og begynder at svaje uden at røre vores hænder. Vi prøver at røre vores fødder med hovedet. Vi svinger pressen.

Trin 6

Udviklende ben: En naga på jorden, vi tager den anden i vores hænder og presser den mod brystet, gentag flere gange. Begyndere kan træne mens de ligger på ryggen. Gentag øvelsen med begge ben. Sving dit ben frem, bagud med skråninger fra venstre mod højre. Benet skal være afslappet.

Anbefalede: